Kedže som otvorene nechcela dat najavo moju miernu nacionalistickú stránku či rasistické myšlienky,dala som možnost č. tri ale chápete všetci,že z čistej recesie...
si istý, že by sa ti žilo lepšie??? že by to bolo krajšie? ja pochybujem, lebo už sama príroda to tak zariadila, aby žiadny blbec si nezmyslel, že všetka zem patrí jemu...ak by sa to stalo, tak by si nezaložil ani túto diskusiu, bol by si ako prvý death
ano potom by odisiel Samsung, Kia, a ostatne zavody ...tak isto aj madari, cesi, poliaci ktori pracuju tu....Slovensko by skolabovalo......inak rasisiticka anketa...fuj
12. preco by mal odist, to su zahranicny investory a im je jedno ci je obyvatelstvo nehomogenne ale nie. strata pracujucich madarov cechov a poliakov by zas vynahradila "strata" nepracujucich romov.
tešme sa až bude z Bratislavy renomované parížske predmestie plné nezamestnaných černochov páliacich na protest autá, alebo ako sa vrakuňa zmení na rómske gheto typu luník IX.
alebo keď si židia spravia zo starého mesta o takých sto rokov novodobý jeruzalem. všetko je to riadne pritiahnuté za vlasy samozrejme, no napriek tomu nie až tak nereálne... to len na margo všetkých zástancov tých fantastických výhod ktoré nám menšiny prinášajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a) nadhera, bez idiotov typu warcraft3 je zivot krajsi
b) zilo by sa nam lepsie
c) bolo by to horsie, milujem mat vo svojom okoli totalne jebliny, citim sa medzi nimi mudrejsi
s odpovedou sa ani nemusis namahat.
alebo keď si židia spravia zo starého mesta o takých sto rokov novodobý jeruzalem. všetko je to riadne pritiahnuté za vlasy samozrejme, no napriek tomu nie až tak nereálne... to len na margo všetkých zástancov tých fantastických výhod ktoré nám menšiny prinášajú