casopisy kupujem sem-tam, ale ziadny bulvar... bleee , ked uz tak .tyzden, Zurnal alebo Historicku revue. kazdy den na nete precitam SME, niekedy Pravdu.. a to je asi vsetko.
a ked mamka kupi Bajecnu zenu al. cosi podobne, tak si popozeram obrazky
ja mam predplatene uz 3 roky casopisy ARCH, Eurostav a Moj dom s mensimi prestavkami...
postupne to vsetko od zaciatku do konca citam, su tam dost dobre veci do praxe v mojom obore, casto sa da nieco vyuzit aj do skoly...
bulvar v zasade necitam, vonkoncom nekupujem, pride mi to primitivne, vyhodene peniaze a nic zmysluplne...
mam rada ked ma casopis aj nejake pekne obrazky, ale nie len kopu reklam a text skoro ziadny... taky casopis u mna nema sancu
casto obzeram casopisy aj v nasej technickej kniznici, ked treba nieco k uloham do skoly pohladat, bez toho sa na vyske malokto zaobide myslim...
krizovkarske casopisy su moja vasen uz min. od gympla, cize asi 12 rokov urcite, vacsinou vzdy zvyknem citat aj cele texty, co su ku krizovkam, nielen samotne tajnicky, byvaju tam celkom fajn zaujimavosti, vtipy, vyroky i vselijake pribehy...
kupujeme sme,nejaký ten televízny program,.týždeň a Evu,keďže dochádzam a pri cestovaní,keď sa mi nechce nad ničím premýšľať,sa hodí.A sú v nej pekné obrázky
a ešte čítam rôzne prírodopisné(zíde sa mi to v škole)
predplatné nemám,lebo máme malinkú schránku a aj neverím mojim susedom,neviem koľko by tam ten časopis trčiaci zo schránky vydržal
bulvár nečítam,neznášam trápny nový čas a plus 1 deň,tie ich debilné úvodné strany,kde prepierajú niečo tak nepodstatné ako je nejaká štetka čo strieda chlapov,alebo nemanželské deti.
a do knižnice chodím pravidelne po časopisy,ktoré sú drahé,alebo som si ich nestihla kúpiť,vždy si nejaký odtiaľ donesiem Za toto som našej knižnici vďačná
a krížovky moc nemusím,len tie maľované,na tom som závislák
tak v poslednom case nekupujem ziadne, ale zvyknem Goldman....a este ked sedim v nejakej cakarni, tak vacsinou tam maju na stole Evu alebo Emmu, tak tie
...tak občas AT magazín, Brejk a tak a bulvár :p NČ dobré správy a zábava a Pravdu(že konečne bude normálny formát) a všetko čo sa mi dostane pod ruku a radšej si vždy kúpim niečo iné ako predplácať :p
som odoberala do augusta Premiere vyše dvoch rokov, a predtým som kupovala každý diel úplne od prvého, tie maličké vydania, už teraz mi chýbajú dve čísla , úplne som brala jak samozrejmosť
inak čitáreň, stamaď nemám obmedzenia, všetko možné, od éčiek, cosmo, cez ľudia a zem, vesmír, koktejl, až po cinemu a filosofie, sociologie a také drísty občas ... všetko okrem novín a českých bulvárov
Ja si zo zasady kupujem iba nemecke BRAVO....jednak sa mi tak zlepsuje nemcina, je tam toho o 3/4 viac ako v ceskom a vsetko si precitam, co mi tam napisu....lebo ma vbestko zaujima. Tak asi tak, inak kazdemu odporucam
-no ja pravidelne čítam "Môj dom", "Vitajte doma",- pretože sa zaujímam o interierový dizajn
-dalej čítam "Lk- letectví a kozmonautika"- vid chodím na letecku školu, tak su to veci ,čo ma zaujímaju
-dalej pravidelne čítam "Top class" a "Season Report"- čo k tomu dodat...hihi a aj "Premiere" sem tam prebehnem...a niekedy len tak pre radost a srandu si kupim " Yellow" a prečítam...
toto všetko si zvyknem bud kupiť, alebo to kupi priatel (ale niektoré ako LK alebo Premiere len prelistujem v stanku...)
ja si kupujem take tie babske vymielace Eva,JOY,Juicy,Harper's Bazaar..mna to proste bavi..moda krasa vztahy a tak..a obcas aj anglicky GLAMOUR..ten je fakt super,hruby,z kazdeho neco a malo bulvarnych hovadin..to fakt nemusim.
som si zaspominala na kacera donalda, mi mama obcas kupila, ked som bola mala, alebo fifika, slniecko sme odoberali na zakladke asi rok, neskor som sem tam kupila kamarata, jaj to boli casy
ja čítam iba na nete noviny najčastejšie sme alebo pravdu ale rad by som odoberal playboya minule som čítal a aká haluz tie baby su ešte krašie ako na nete
1. z vlastnej iniciatívy nekúpim ani kkt, ale keď mamka donesie ten Nový čas pre ženy alebo Báječnú ženu, tak prelistujem a vyplním krížovky
2. tatko zas občas kupuje GEO, to si prečítam celé ( síce niektoré články nad moju inteligenčnú úroveň preskočím )
3. jedna milá pani učiteľka ešte zo ZŠ mi posiela Javisko, lebo v našom ultra-hyper veľkom meste sa to nedá zohnať, tak ona to berie od svojich kolegov z väčších osád
4. keď sa dostavím k babke, čakajú na mňa tony Nového Času, z ktorých mi vo väčšine prípadov stačí prečítať titulku a zhruba viem, kto, kde, kedy a ako
Keď aktuálne nemám čo robiť tak čítam čo príde pod ruku (aj inzeráty v Senecku )
Inak som tak pravidelne kupovala jedine Pevnosť, ale potom som na to akosi nemala financie a teraz už nestíham čítať ani tie staré čísla čo mám doma, nieto ešte kupovať nové... Nehovoriac o množstve rozčítaných knižiek čo doma mám...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
a ked mamka kupi Bajecnu zenu al. cosi podobne, tak si popozeram obrazky
postupne to vsetko od zaciatku do konca citam, su tam dost dobre veci do praxe v mojom obore, casto sa da nieco vyuzit aj do skoly...
bulvar v zasade necitam, vonkoncom nekupujem, pride mi to primitivne, vyhodene peniaze a nic zmysluplne...
mam rada ked ma casopis aj nejake pekne obrazky, ale nie len kopu reklam a text skoro ziadny... taky casopis u mna nema sancu
casto obzeram casopisy aj v nasej technickej kniznici, ked treba nieco k uloham do skoly pohladat, bez toho sa na vyske malokto zaobide myslim...
krizovkarske casopisy su moja vasen uz min. od gympla, cize asi 12 rokov urcite, vacsinou vzdy zvyknem citat aj cele texty, co su ku krizovkam, nielen samotne tajnicky, byvaju tam celkom fajn zaujimavosti, vtipy, vyroky i vselijake pribehy...
a ešte čítam rôzne prírodopisné(zíde sa mi to v škole)
predplatné nemám,lebo máme malinkú schránku a aj neverím mojim susedom,neviem koľko by tam ten časopis trčiaci zo schránky vydržal
bulvár nečítam,neznášam trápny nový čas a plus 1 deň,tie ich debilné úvodné strany,kde prepierajú niečo tak nepodstatné ako je nejaká štetka čo strieda chlapov,alebo nemanželské deti.
a do knižnice chodím pravidelne po časopisy,ktoré sú drahé,alebo som si ich nestihla kúpiť,vždy si nejaký odtiaľ donesiem Za toto som našej knižnici vďačná
a krížovky moc nemusím,len tie maľované,na tom som závislák
A kupovala som pravidelne aj IN, ja viem, že mám naň veľa rokov , ale nevedela som si odvyknúť, aj ked mi už nepríde zaujímavý
Ale musím sa pochváliť, už dva mesiace som si ho nekúpila
inak čitáreň, stamaď nemám obmedzenia, všetko možné, od éčiek, cosmo, cez ľudia a zem, vesmír, koktejl, až po cinemu a filosofie, sociologie a také drísty občas ... všetko okrem novín a českých bulvárov
-dalej čítam "Lk- letectví a kozmonautika"- vid chodím na letecku školu, tak su to veci ,čo ma zaujímaju
-dalej pravidelne čítam "Top class" a "Season Report"- čo k tomu dodat...hihi a aj "Premiere" sem tam prebehnem...a niekedy len tak pre radost a srandu si kupim " Yellow" a prečítam...
toto všetko si zvyknem bud kupiť, alebo to kupi priatel (ale niektoré ako LK alebo Premiere len prelistujem v stanku...)
1. z vlastnej iniciatívy nekúpim ani kkt, ale keď mamka donesie ten Nový čas pre ženy alebo Báječnú ženu, tak prelistujem a vyplním krížovky
2. tatko zas občas kupuje GEO, to si prečítam celé ( síce niektoré články nad moju inteligenčnú úroveň preskočím )
3. jedna milá pani učiteľka ešte zo ZŠ mi posiela Javisko, lebo v našom ultra-hyper veľkom meste sa to nedá zohnať, tak ona to berie od svojich kolegov z väčších osád
4. keď sa dostavím k babke, čakajú na mňa tony Nového Času, z ktorých mi vo väčšine prípadov stačí prečítať titulku a zhruba viem, kto, kde, kedy a ako
Inak som tak pravidelne kupovala jedine Pevnosť, ale potom som na to akosi nemala financie a teraz už nestíham čítať ani tie staré čísla čo mám doma, nieto ešte kupovať nové... Nehovoriac o množstve rozčítaných knižiek čo doma mám...
ja si tie odborne odkladam zatial...