pokial chces ukoncit skolu, stacia ti same Ecka. Ale znamky su dolezite vo vztahu k tvojim sanciam na dosiahnutie stipendia alebo ak budes chciet ist na studijny pobyt niekam a tak...uprednostnia lepsich ziakov.
ak chceš len preliezť, je to to fuk, ak chceš štipendium, tak sa treba snažiť... resp. ak sa na druhý stupeň nerobia prijímačky a berie sa len na základe výsledkov, tak je to dôležité
Ja to mám na saláme (neplánujem štipendium ani pochvalu od vedenia školy) ale rodičom občas zajebe a zavalia otázku: "Keby si sa viacej učil tak nemáš D" ... A občas je to aj o jednom bode akú známku dostaneš........takže nebuď labuť a kašli na písmená
Vsetkych ludi co tvrdia, ze znamky su nepodstatne a staci prejst, by som nakopal do zadku spicatou topankou. A co tak pocit zo sameho seba, ze som odviedol dobru pracu. Ja sa ucim na co najlepsie znamky, aby som mal zo seba dobry pocit, a samozrejme aby som vedel. A mnoho dalsich faktorov ale nechce sa mi pisat. Cize tak.
to som aj ja chcela dodať, že to nie je len o takých bonusoch, ako štúdium v zahraničí alebo štipendium, ale niekedy aj o bodoch na ubytovanie. ak nebudeš bývať na intráku, tak môžeš mať k známkam rovnaký prístup, ako na strednej.
Na prejdenie staci E, ak chces stipko, tak musis vela casu stravit s knihami a aj tak moze ucitelovi zadrbat a da ti E... A to ta moze dost ze demotivovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
to som aj ja chcela dodať, že to nie je len o takých bonusoch, ako štúdium v zahraničí alebo štipendium, ale niekedy aj o bodoch na ubytovanie. ak nebudeš bývať na intráku, tak môžeš mať k známkam rovnaký prístup, ako na strednej.