@mrsbossy
pervitín,krátka kapitola v mojom živote spolu s kokaínom a extázou,inak pervitín miešaný s koksom sa volá raketa,lebo ťa to vystrelí...
mandy je niečo ako extáza ale o moc brutálnejšie stavy sú z toho a extázu som mal aj v tekutom stave,na nový rok som robil anjelikov do snehu
a heroín som fajčil už s marihuanou,vlastne asi aj kodeín.
a take veci ako zrychlovace, poppery, papieriky a pod. si kde nechal? @motyylia ked mas pevne zasady taqies, ze nic nikdy nezacnes brat, pretoze sa to prici tvojim moralnym principom:?:
@antifunebracka to je síce pekné, ja som ale stále presvedčená o tom, že nejeden človek ktorý skúšal drogy (alebo im podľahol) začal aj napriek svojim predošlým pevným predsavzatiam...
to je teraz nejaky trend sa chvalit tym, co kto pozral?
ako poznam dost abstinujucich narkomanov a su to skveli ludia, ktorych velmi tieto skusenosti posunuli ludsky (ehm. to sa tazko vysvetluje, ale neberte deogy, to nemyslim tak, ze aha, dam si piko, budem lepsi clovek ). zle skusenosti su dobrymi ucitelmi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
iba 5 z toho
hm
asi idem rozmýšľať o sebe
pervitín,krátka kapitola v mojom živote spolu s kokaínom a extázou,inak pervitín miešaný s koksom sa volá raketa,lebo ťa to vystrelí...
mandy je niečo ako extáza ale o moc brutálnejšie stavy sú z toho a extázu som mal aj v tekutom stave,na nový rok som robil anjelikov do snehu
a heroín som fajčil už s marihuanou,vlastne asi aj kodeín.
ale však som už bol potrestaný za distribúciu hašiša,to inak berú,to už patrí medzi tvrdé drogy oficiálne.
A k téme. Neskúsil som z nelegálnych drog vôbec nič a ani neskúsim
už dávno nefetujem,len pofajčievam ganju :ehm:
zaujímavé fakt :ehm:
hanbiim!
ale ja som inak slušná baba, aby bolo jasné!
ale 1 už nikdy viac
a nepoviem, som strašná smažka.
@motyylia ked mas pevne zasady taqies, ze nic nikdy nezacnes brat, pretoze sa to prici tvojim moralnym principom:?:
ako poznam dost abstinujucich narkomanov a su to skveli ludia, ktorych velmi tieto skusenosti posunuli ludsky (ehm. to sa tazko vysvetluje, ale neberte deogy, to nemyslim tak, ze aha, dam si piko, budem lepsi clovek ). zle skusenosti su dobrymi ucitelmi.
ale zakladatelovi tohto fora nepomoze asi nic