Hmm som deviatačka tyžden do monitoru na vysvedčeni som mala 3 dvojky v 7 a 9 a 2 dvojky v 6 a 8 ... je tazke gymnazium opatovska7 ??? bedem tam robit prijmacky? Mozno by som v buucnosti chcela robit pychologycku tak radsej gympel alebo OA či HA ??? Pr
Opatovská je fajn.. OA ti neodporúčam lebo čašnícky/kuchársky kurz si môžeš spraviť kedykoľvek a neviem čo je HA... V každom prípade sa rozhoduj hlavne podľa toho čo by ťa najviac bavilo lebo ja som teraz na gympli poštovej a už 2. rok to nesmierne ľutujem...
Ďakujem, že ste mi v priebehu niekoľkých minút toľkí odpísali ... No ako som uz písala chcela by som byt psychologička možno alebo nejaka prevadzkarka hotelu takze, preto sa rozhodujem aj medzi HA a suhlasim urcite to nie je len o tom, ze by som robila casnicku, to je hlupost nooo je tazke gymnazium opatovska ???
@mirecka363 myslim, ze ak chces byt psychologicka tak je lepsi gympel, ale aj ked to tu nemas v moznostiach tak socialno-pedagogicka by tiez mohla byt hotelovka....tiez som nad nou rozmyslala, ale zs o rok navyse chodit do skoly sa mi nechce...
tak ti poviem, že kolektív je to jediné čo ma tam drží.
Je to hnusná komunistická škola plná nezmyselných pravidiel, zákazov, prehnaných trestov a zakomplexovaných profesorov...
Každý deň píšeme nejakú písomku, učitelia nevedia ani poriadne nič vysvetliť... Tu keď sa nejaká profesorka spýta či rozumieme učivu a celá trieda je ticho tak spokojne ide na ďalšiu látku, ak niekto povie, že niečomu nerozumie, zlízne si pohľad ako na posledného debila a pár teplých slov o nechápavosti...
Nehovoriac o tom, že často preberáme veci, ktoré vôbec ani nie sú v osnovách...
Ak sa pekne obliekaš a staráš o seba, tak ťa tu profesorky budú nenávidieť a môžeš aj mať dačo v hlave aj tak pre nich nebudeš dosť dobrá..
vpodstate si neviem vybaviť jediného profesora čo by bol vpohode...teda až na sexy telocvikára ale ten je zadaný ...
jednoznačne gympeľ..neváhaj...na gympli si vždy môžeš ešte stále vybrať čo chceš v budúcnosti robiť....a neni ťažký...len sem tam treba trochu viac zamakať ...ale to dáš!...tak neváhaj !
@klaudiqaaa si to trochu mýliš...na HA sa učíš aj zákaldy čašníctva a kuchárstva a nie na OA HA máš hotelovú akadémiu a OA máš obchodnú, kde máš samú ekonomiku
@sheily@8 no to by som aj ja rada vedela že prečo..veď Ha máš prípravu na mažéra hlavne, tam sa zanedbáva na úkor ekonomiky trochu odborné rpedmty, lebo to je v provom rade na manažéra
@mirecka363 ja ti poradím takto... keďže chceš byť buď psychologičkou alebo prevádzkarkou hotelu...tak OA nemá pre teba v tomto prípade žiadnu cenu...a gympel len naozaj keď chceš ísť fakt veľmi na tú psychlogičku na 100% , že aj teda pojdeš na výšku..ale pokým chceš byť múdrejšia tak si to zober takto...nie si riadne rozhodnutá...ako prevádzrku hotellu robíš z hotelovky, a ak budeš chcieť robiť psychologičku, aj s dobrou Ha ťa zoberú na 100%na výšku na psychologičku toť ale môj názor
no lebo som na Hotelovke a podla mojho nazpru ej to uplen o nicom skola,kadeco sa vravi nadnasa o nej anvm co ale od realiyt t ma podla mna dost daleko,aspon u nas...a z gyma tak,ked mas aspon trochu plan ze pojdes na vysku tak zarucene ten,mal som ist nan aj som povodne tam mala prihlasku ale ma nevzali a keby som sa odvolala vtedy tak uz som tam,si to dodnes nvm odpustit....a teraz ked viem,na ake vysky konecne chcem ist tak tie prdmety z hotelov....su mi akurat tak na hovno teraz zoiadna obciianka poamyl akurat jeden rok bola,dejepis tiez...biola vobec akurat ta ekonomika ma cosi do seba....
@lilushka19 ale vpohode pošli možno natrafíš na lepších profesorov než učia mňa... jedna fyzikárka tu učí od roku 1972.. a ďalšia drvivá väčšina od 1975-1985...
jedna z vecí čo ma najviac štve je, že musíme byť presne do 7:45 v škole, ani o pol minúty neskôr, lebo máš zapísaný neskorý príchod. 3 neskoré príchody= 1 neospravedlnená hodina a každý ďalší neskorý príchod= ďalšia neospravedlnená hodina... A je jedno či si sa zasekla vo výťahu, alebo bola zlá premávka....
ďalej ma štve geografia, na ktorej keď je v triede úplne normálny triedny šum, dostneme písomku za hlučnosť...
Na biológii sa nemôžeš napiť viac ako 2x za hodinu, lebo to vyrušuje profesorku
Na matematike sa nemôžeš ani otočiť alebo niečo povedať susedovi, pretože ťa pošle za psychológom
Na fyzike musíš mať dokonalý zošit pretože je nehorázne neúhľadné keď nemáš zlomkové čiary pravítkom
Na etickej nemôžeš vyjadriť svoj vlastný názor lebo sa profesorka (ktorá učí zároveň aj >náboženstvo< bude schopná s tebou hádať aj celú hodinu a vnucovať ti svoju pravdu....
Ach áno, práve som prišla zo školy a potrebovala som sa niekde vybúriť... toľko snáď stačilo
No vidíte decká, to ste mali ísť na Trebišovskú, do školy chodím na 8:10 (vyučovanie sa začína na ôsmu), nikto s tým nemá problém, keď ide okolo mňa školník tak okamžite dáva high five, prezúvky nepoznám, neuveriteľne benevolentní učitelia, dávajú žiakom voľnosť, cez prestávky hraje hudba.
Fakt máme dovolené skoro všetko, ale aj tak to tam funguje dobre, jediné čo nezvládam a nepáči sa mi, je matematika a nemčina, inak všetko ostatné úplne v pohodičke a to som bol na základnej trojkár.
Aj napriek tomu každý rok zmaturujú všetci a úspešnosť prijatie na vysokú školu je nejakých 98 percent.
@lillushka19 kvoli stupidnym chybam zo stresu na monitore som robila prijimacky..bola som presvedcena ze budu exam testy a jeb skola si robila vlastne.... ako matika dost nahovno bola,som bola prekvapena ze som ju urobila ale tak zasa ja na to nemam bunky...slovina a anglina pohodicka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ja som chodil na OA a neľutujem...ale záleží to od toho, čo ty chceš v budúcnosti robiť...a za tým si choď tou najlepšou cestou pre teba
@mousisitka obe v Nitre, ty?
@sheily ja trenčín....no to je troška dalej
tak ti poviem, že kolektív je to jediné čo ma tam drží.
Je to hnusná komunistická škola plná nezmyselných pravidiel, zákazov, prehnaných trestov a zakomplexovaných profesorov...
Každý deň píšeme nejakú písomku, učitelia nevedia ani poriadne nič vysvetliť... Tu keď sa nejaká profesorka spýta či rozumieme učivu a celá trieda je ticho tak spokojne ide na ďalšiu látku, ak niekto povie, že niečomu nerozumie, zlízne si pohľad ako na posledného debila a pár teplých slov o nechápavosti...
Nehovoriac o tom, že často preberáme veci, ktoré vôbec ani nie sú v osnovách...
Ak sa pekne obliekaš a staráš o seba, tak ťa tu profesorky budú nenávidieť a môžeš aj mať dačo v hlave aj tak pre nich nebudeš dosť dobrá..
vpodstate si neviem vybaviť jediného profesora čo by bol vpohode...teda až na sexy telocvikára ale ten je zadaný ...
@klaudiqaa inak neviem, ale váš riaditeľ je slizúch
jedna z vecí čo ma najviac štve je, že musíme byť presne do 7:45 v škole, ani o pol minúty neskôr, lebo máš zapísaný neskorý príchod. 3 neskoré príchody= 1 neospravedlnená hodina a každý ďalší neskorý príchod= ďalšia neospravedlnená hodina... A je jedno či si sa zasekla vo výťahu, alebo bola zlá premávka....
ďalej ma štve geografia, na ktorej keď je v triede úplne normálny triedny šum, dostneme písomku za hlučnosť...
Na biológii sa nemôžeš napiť viac ako 2x za hodinu, lebo to vyrušuje profesorku
Na matematike sa nemôžeš ani otočiť alebo niečo povedať susedovi, pretože ťa pošle za psychológom
Na fyzike musíš mať dokonalý zošit pretože je nehorázne neúhľadné keď nemáš zlomkové čiary pravítkom
Na etickej nemôžeš vyjadriť svoj vlastný názor lebo sa profesorka (ktorá učí zároveň aj >náboženstvo< bude schopná s tebou hádať aj celú hodinu a vnucovať ti svoju pravdu....
Ach áno, práve som prišla zo školy a potrebovala som sa niekde vybúriť... toľko snáď stačilo
spominana fyzikarka vie krasne zneprijemnit zivot a dokopy su na skole asi dve kusy normalnych profiek ale zasa da sa tam prezit no fajn ludia tam su
Fakt máme dovolené skoro všetko, ale aj tak to tam funguje dobre, jediné čo nezvládam a nepáči sa mi, je matematika a nemčina, inak všetko ostatné úplne v pohodičke a to som bol na základnej trojkár.
Aj napriek tomu každý rok zmaturujú všetci a úspešnosť prijatie na vysokú školu je nejakých 98 percent.
@lilushka19 priemer si nepamätám...niečo cez 1 a monit brali do úvahy len minimálne...
Ale Trebišovska je fajn.
aa priemer? 1.58 ale mala som prilepsenu fyziku