sú podla vás na strednej už rozumnejšie a vyspelšie decká ako na základnej? lebo na základnej to je hrozné tam sa každý cez prestávku len naháňa ,stále majú blbé poznámky a tak nedá sa to tam vydržať
ale aj hej su.. ja som sa v minulej triede nemohla s nikym rozpravat a teraz je to uplne fajn aj ked tam nemam ziadnu babu.. ale zase neocakavaj zazraky, vacsina ludi je pozadu.. ale zlepsit aspon trochu by sa malo, pokial nepojdes na daku snobsku skolu kde su komercne rozmaznane deticky dokonaly priklad moj minuly gympel
Ja sa ako pochválim.U nás to bolo super. Ale aj učitelia nám vraveli, že tie ročníky po nás sú nejaké vypatlané tak veľké šance ti nedávam. Ale možno sa ti pošťastí Držím palce
Tak ja neviem, ale dnes kamarát behal po škole len v boxerkách, spolužiaci sa obhadzovali hruškami a banánmi, a na školských výletoch, keď ideme popri ceste, tak veľmi radi ukazujú vodičom svoj zadok. Na základe toho usudzujem, že o rozumnosti a vyspelosti tu nemôže byť reč.
Ale určite je stredná oproti základnej oveľa lepšia, záleží však na tom, v akej triede sa ocitneš. Ja som za svoju veľmi rada a nevymenila by som ju za nič, pretože sú tu normálni (ehm) ľudia, ktorí nemajú záľubu v poukazovaní na svoj majetok a taktiež tu nie sú žiadne pipky a pod., čo sa o ostatných triedach teda povedať nedá.
@zuzk496 ale určite nič dobré nečakaj.... ako som si všimla s tvojich príspevkov si normálna a takých ľudí nemajú radi... ani mňa- potom môžeš urobiť jedinú vec, ostať takou, aj keď sa ti tam nebude páčiť...
uvediem príklad mojich spolužiakov 18-19 ročných ľudí- plánujeme dozvuky po stužkovej a strašne chcú ísť na chatu už vo štvrtok (čo by ešte nevadilo, lebo ja sa tam ukážem aj tak až v piatok) a ich program tie tri dni bude vyzerať asi takto- chľastačka- chľastačka- trtkačka (tretí deň budeme mať asi s partnermi) keď som sa spolužiakov spýtala, čo ich na tom baví piť, tak sa na mňa pozerali ako totálnu na pi*u.... už som aj rozmýšľala, že tam vôbec nepôjdem, ale predsa len, ide to aj z mojich peňazí a už len pre mojich pár báb tam pôjdem...
@indifferentgirl a to ešte nebehajú na telesnej so spustenymi nohavicami,neseru cez zvozidla a do poharov a nepchaju si francuzaky alebo vešiaky do riti
U nás sa nikto nenaháňa, ale v každej jednej vete sa skrýva nejaká úchylná poznámka, takže tak. Ale je to jeden veľký blázinec a aj tak to tam zbožňujem.
to ide s vekom, na strednú do prváku prídu ešte decká a potom postupom času sa skludnia... keď si spomeniem na prvák a švrták na strednej... uau mega rozdiel, ale boli to skvlé časy... celé 4 roky... zopakovala by som si to..
no ked si spomeniem na tie časy zakladnej školy , fuj už nikdy , ale niekedy mi to chyba pretože tam sme skakali , fackali , nahanali , uražali sa ale toto vetko bolo v srande ale teraz na strednej to je take ,že niekomu niečo horšie povieš tak mesiac sa s tebou nebude rozpravat, teda ako u koho , my mame v triede srandu ale ideš odpovedat tak nikto ti neporadi nič, ale na zakl. tam jeden cez druheho radili ale lepšie to je na strednej
Ja svoju strednú školu milujem a nemusím fajčiť, piť, húliť ani fetovať. Síce omnoho viac práce ale i zábavy a rozhodne lepšia spoločnosť. Niekedy som mala pocit, že tí jedinci na základnej majú inteligenciu niekde pod bodom mrazu
@zuzk496 všetci tu hovoria že "záleží akú triedu vychytáš", ale omnoho dôležitejšie je akú školu si vyberieš. moja stredná bola oproti základke o niekoľko levelov vyššie, mali sme v triede aj pár idiotov, ale aj oni boli tak nejak inteligentnejší druh idiotov
No ide hlavne o to,na akú strednú sa dostaneš ale tak možem dať ruku do ohňa za to,že na sš-ke je to o 100% lepšie ako na zš-ke.....profesori majú k vám iný prístup,berú vás ako dospeláých ne jak na základke tam s tebou jednjajú jak s 5-ročným deckom..no a aj decká sú vyspeljšie,normálnejšie a tak..aspoň u mňa to tak je uplna zmana oproti zš-ke úúplne
lepšie. viac držíme spolu, keď si niekto vymyslí akokoľvek sprostú výhovorku, štyria mu ju podložia
ale ak si z tých, čo si myslia že sú neviemako vyspelí, niečo viac ako ostatní, nájdeš si tam tak ešte jednoho súkmeňovca a budete naveky odpísaní do kúta outsiderov. amen.
hlavne sa nevyvyšuj. dobré priateľstvo sa dá nadviazať aj s jednoduchším (detinskejším, menej inteligentným) človekom, častokrát úprimnejšie a kvalitnejšie. len občas treba pevné nervy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ale určite je stredná oproti základnej oveľa lepšia, záleží však na tom, v akej triede sa ocitneš. Ja som za svoju veľmi rada a nevymenila by som ju za nič, pretože sú tu normálni (ehm) ľudia, ktorí nemajú záľubu v poukazovaní na svoj majetok a taktiež tu nie sú žiadne pipky a pod., čo sa o ostatných triedach teda povedať nedá.
uvediem príklad mojich spolužiakov 18-19 ročných ľudí- plánujeme dozvuky po stužkovej a strašne chcú ísť na chatu už vo štvrtok (čo by ešte nevadilo, lebo ja sa tam ukážem aj tak až v piatok) a ich program tie tri dni bude vyzerať asi takto- chľastačka- chľastačka- trtkačka (tretí deň budeme mať asi s partnermi) keď som sa spolužiakov spýtala, čo ich na tom baví piť, tak sa na mňa pozerali ako totálnu na pi*u.... už som aj rozmýšľala, že tam vôbec nepôjdem, ale predsa len, ide to aj z mojich peňazí a už len pre mojich pár báb tam pôjdem...
ale inak sme boli v pohode celkom trieda
len triednu by som menila
ale ak si z tých, čo si myslia že sú neviemako vyspelí, niečo viac ako ostatní, nájdeš si tam tak ešte jednoho súkmeňovca a budete naveky odpísaní do kúta outsiderov. amen.
hlavne sa nevyvyšuj. dobré priateľstvo sa dá nadviazať aj s jednoduchším (detinskejším, menej inteligentným) človekom, častokrát úprimnejšie a kvalitnejšie. len občas treba pevné nervy.