Prezivaj kazdy den tak,akoby mal byt posledny ...Boh stvoril zvedavosť a nazval ju MAMA!...Snívaj svoje sny, lebo len ten kto ich má, môže očakávať, že sa mu naplnia....Vravis ze milujes dazd ale ked prsi otvoris dazdnik,vravis ze milujes slnko,ale ked svieti,skryvas sa do tiena.Preto sa bojim dna ked povies ze ma milujes..Ak zomrie jeden človek je to tragédia, ak ich zomrie 100 je to štatistika...Je krásne niekoho mať, ale ešte krajšie nikdy nesklamať...Ak sa žena naozaj hnevá, bozkom to nenapravíš. Tu pomôžu najmenej tri...Čas hojí aj veľmi hlboke rany.Jazvy však ostanú....Usmievaj sa na toho kto ti najviac ublížil..nech necíti ako ťa to veľmi bolí!! ...Snažím sa žiť tak,aby som neoľutovala ani jednu sekundu...Nikto nie je taký chudobný, aby nemohol darovať úsmev...Keď sa dvaja priatelia lúčia, nemajú si vymeniť darčeky, ale navzájom si niečo požičať, aby si to zasa museli vrátiť..................... asi taaq...také NAJ klajšie...
Lucka511: tam nemalo byt ze ak umrie 1 clovek je to tragedia ak miliony je to statistika?
Btw mottami sa velmi neriadim, ale vzdy najdem nejake co ma oslovi a ma co to do seba. A nemusi to byt motto, moze to byt vyrok alebo uryvok (napriklad z bushida)
Racsej byt, ako nebyt. Racsej byt poisteni ako nebyt. Racsej byt mudry ako byť hlupy. to je prve moto take vlastne a druhe svoj osud nezmenis, ten je uz davno dany ....
riesit to, az ked to bude aktualne, a ked to bude aktualne, nejako si s tym uz poradim, mat sa na pozore z minulosti a primerane sa starat o buducnost, zit teraz a teraz a teraz a...
Uz ma obklucili smrtelne stony uzkosti zahrobia (( uryvok piesne spievajucej sa na pohreboch ) a potom mam este rada:: Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si, čo mám rád. Chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvár. (( Metallica ) a este toto co mam v profile...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
,,vsetko co nam robi radost je bud nezakonne, nemoralne, nenormalne alebo sa z toho pribera´´
a teda aby som sa nechvalila cudzim perim, mam to od uzivatela menom Grietusha
Prezivaj kazdy den tak,akoby mal byt posledny ...Boh stvoril zvedavosť a nazval ju MAMA!...Snívaj svoje sny, lebo len ten kto ich má, môže očakávať, že sa mu naplnia....Vravis ze milujes dazd ale ked prsi otvoris dazdnik,vravis ze milujes slnko,ale ked svieti,skryvas sa do tiena.Preto sa bojim dna ked povies ze ma milujes..Ak zomrie jeden človek je to tragédia, ak ich zomrie 100 je to štatistika...Je krásne niekoho mať, ale ešte krajšie nikdy nesklamať...Ak sa žena naozaj hnevá, bozkom to nenapravíš. Tu pomôžu najmenej tri...Čas hojí aj veľmi hlboke rany.Jazvy však ostanú....Usmievaj sa na toho kto ti najviac ublížil..nech necíti ako ťa to veľmi bolí!! ...Snažím sa žiť tak,aby som neoľutovala ani jednu sekundu...Nikto nie je taký chudobný, aby nemohol darovať úsmev...Keď sa dvaja priatelia lúčia, nemajú si vymeniť darčeky, ale navzájom si niečo požičať, aby si to zasa museli vrátiť..................... asi taaq...také NAJ klajšie...
-Slabí čakajú na príležitosť, silní si ju vytvárajú. (Napoleon)
-Úspech sa vždy a všade začína odvahou. (Napoleon)
Btw mottami sa velmi neriadim, ale vzdy najdem nejake co ma oslovi a ma co to do seba. A nemusi to byt motto, moze to byt vyrok alebo uryvok (napriklad z bushida)
a druhy- ten mi visieva na nastenke
Kazdym dnom lepsi a lepsi
Nie je dôležité zúčastniť sa.
Ale ide o to, aby si to druhým čo najviac znechutil.
ale inak mottá nemám, respektíve mi teraz žiadne nenapadá
Toho sa väčšinou držím.
- Leonardo Da Vinci
A motto? Žiť, to je tá najzriedkavejšia vec na svete. Väčšina ľudí iba existuje.
a ešte jedno z troch kamarátov, nepamätám si presne,ako znelo a nechce sa mi ho hľadať, tak to len tak trošku "sparafrázujem".
Nie je hanbou narodiť sa hlúpy. Hanbou je iba ako hlupák umrieť.
And sometimes you PWN.
By my friend
zi svoj zivot ako najlepsie vies aby ked budes zomierat bola si so svojim zivotom spokojna...
chod za svojimi snami....vzdy mas pred sebou moznost volby a je na tebe ktoru si vyberies...
kazdy clovek je jedinecna neopakovatelna osobnost
A PREDSA SA TOCI
Thoose who know what they want can win... ! ... ale ako je napísané v jednom mojom blogu, je ťažké povedať, že čo chceme...
"Keď nejde o život nejde o nič"