mlieko (naopak mliečne výrobky mám rada), olomoucké syrečky, húrky a iné zabíjačkové veci, morské potvorky, presolené a premastené chipsy, šunka s nízkym obsahom mäsa
KOPOR!!!!!!!! Cokolvek co sa priblizilo ku kopru. Vsetko ostatne dokazem zjest nejako aj ked to nelubim - hriby, kel, aj morske potvory by som nejako dala. Ale kopor ked zacitim tak sa pogrcam fakt
Veď si vymenoval všetky fajnové veci! aj ostatní samé fajnoty napísali, jak to nemôžte lúbiť teda okrem tých morských príšerok, síce som to ani veľmi nejedla ale také ustrice a tieto slizké veci ani nemám chuť skúšať. A olomoucké syrečky som tiež nikdy nejedla ale podľa toho smradu asi jesť ani nebudem
Inak nelúbim krvavničky, pečienku moc nemusím ale ak je dobre pripravená tak zjem a ešte velmi nemusím granadír, nikdy som nechápala kombináciu cestoviny a zemiakov. A inak všeobecne jedlo mám velmi rada, len málo čo mi nechutí.
niťovky s vajcom, plnenu papriku, potom nieco ako je ta plnena paprika, len je to maso v kapustovom liste, huspeninu, tlacenku, vnutornosti okrem pecene, hurky, zabijackove veci, ryzu v mlieku, nakyp, borsc, kapustniky, pagace, arasidove maslo, gastanove pyre, margot tycinku
inac k tej spargli, nemci to strasne maju radi a pchaju to vsade.. chodil som dost na sluzobky do nemecka a pozerali na mna ako na diabla, ked som ich poslal do hada aj z ich sparglou nechapali ako to mozem nemat rad
Nezjem toľko vecí že sa mi to nechce ani vypisovať , ale mimo všetkého čo tu je napísané nezjem ani MALINY
V podstate ja zjem len pár druhov ovocia, uhorku, mrkvu, potom čisté kuracie/bravčové mäso, losos, bryndzové halušky a ryžu/zemiaky/cestovinu a ešte "čistú" pizzu kde nie sú skoro žiadne prílohy
Ja nechápem ako vám všetko to super mňam jedlo nemôže chutiť nie fakt, ja to nechápem okrem tých vnútorností a mušlí je všetko mňam!!! Jedlo treba lúbiť!!!
Lečo, kapustove fliačky s cukrom, krumpligulas( neviem ako sa to povie normálne ale taky ten vodovy), kapustnica, omackoidne jedla ( okrem svieckovej a koprovej), zapekané cestoviny, zemlovka, ryžový nákyp, dukatove buchtičky...
Zabudla som na obar, tlacenku, huspenina, granatir, drzkova polievka, hovädzie mäso, tvaroh, olivy, paprika, pizza, kebab, mlieko (síce to nieje jedlo) a určite ďalšie iné veci
Kopor, rasca, kapustove fliacky, leco, granadir, ruzickovy kel, nevyhladavam cestoviny, klasicku knedlu a podobne - spravidla ak jedlo chuti prevazne po muke, tak ho nechcem jest, rovnako velmi sladke veci, napriklad sladene napoje (cola, fanta, sprite) su ultimatny grc.
A urcite by som toho este nasla vela
Naopak vnutornosti velmi lubim, drzky, srdiecka, vsetko, rovnako husepniny a tlacenky a podobne a morkse plody tiez
@patrixo ja srdiecka zeriem fuuuuurt tak 5 balikov mam v mraznicke.
A momentalne aj macka approves, ked jej zo 2 nakrajam na kusocky, tak sa ide zabit za tym
@patrixo omg, ja si idem hrozny freestyle viac menej je to odkukany postup od otca
Osmazim na troche oleja cibulku, cesnak, potom do toho hodim na polovice poprekrajovane srdiecka a smazim s tym. Potom to podlejem trochou vody, ochutim - bylinkami co mam cerstve - tymian, rozmarin, trosicka petrzlenu, mleta paprika, sladka aj kajenska, este trocha mleteho cesnaku, sol, korenie, trocha kecupu a horcice.
Dusim, kym nie su srdiecka ready.
neznaasam kecup a mlieko
potom nemusim ryzovy nakyp, zemlovku, palacinky
maso uz dlhsie nejem, ale ked som jedla tak drzky a pecienku som zjest nedokazala.
inak ani neviem ze co mi vyslovene nechuti, k vela jedlam som si nasla cestu
Huh, ake mnamky ste tu povypisovali, napriklad ja sa idem za koprom zadrhnut, najnovsie som ho zacala pridavat aj do omelety/prazenice a proste...neskutocne milujem kopor a napriklad aj zeler, co mnohi nemusia.
No ale ja neznasam zabijackove hurky a vsetky dalsie “speciality” okrem klobasok, smradlave syry, aspik, ruske vajco a tieto srandy som asi ani nejedla, mam k tomu odpor...a este kvasaky, tie su BLE.
Slaninu, pyrohy, fasirky, oskvarky, zavináč, tresku, pagáče.. Všetko čo obsahuje bielu čokoládu. Lečo a kapustove fiacky a tak isto brindzove halušky.. Ktoré robili v skole nikdy viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
Inak nelúbim krvavničky, pečienku moc nemusím ale ak je dobre pripravená tak zjem a ešte velmi nemusím granadír, nikdy som nechápala kombináciu cestoviny a zemiakov. A inak všeobecne jedlo mám velmi rada, len málo čo mi nechutí.
Olivy.
Drzky.
tlačenku
kiwi
kedysi som nemala rada brokolicu, ale už sme si k sebe našli cestu
Potom je veľa vecí, čo zjem, ale nevyhľadávam a v tomto vedie asi ryža, spravidla ak je možnosť inej prílohy, vyberiem si tú
Ja nemám rád hlavne ryby, bravčové mäso a huspeninu.
V podstate ja zjem len pár druhov ovocia, uhorku, mrkvu, potom čisté kuracie/bravčové mäso, losos, bryndzové halušky a ryžu/zemiaky/cestovinu a ešte "čistú" pizzu kde nie sú skoro žiadne prílohy
A urcite by som toho este nasla vela
Naopak vnutornosti velmi lubim, drzky, srdiecka, vsetko, rovnako husepniny a tlacenky a podobne a morkse plody tiez
A momentalne aj macka approves, ked jej zo 2 nakrajam na kusocky, tak sa ide zabit za tym
Osmazim na troche oleja cibulku, cesnak, potom do toho hodim na polovice poprekrajovane srdiecka a smazim s tym. Potom to podlejem trochou vody, ochutim - bylinkami co mam cerstve - tymian, rozmarin, trosicka petrzlenu, mleta paprika, sladka aj kajenska, este trocha mleteho cesnaku, sol, korenie, trocha kecupu a horcice.
Dusim, kym nie su srdiecka ready.
potom nemusim ryzovy nakyp, zemlovku, palacinky
maso uz dlhsie nejem, ale ked som jedla tak drzky a pecienku som zjest nedokazala.
inak ani neviem ze co mi vyslovene nechuti, k vela jedlam som si nasla cestu
No ale ja neznasam zabijackove hurky a vsetky dalsie “speciality” okrem klobasok, smradlave syry, aspik, ruske vajco a tieto srandy som asi ani nejedla, mam k tomu odpor...a este kvasaky, tie su BLE.