Cestoviny.
cestoviny s mortadelou alebo syrovou omáčkou. 5 mesiacov som to vkuse chalovala na obed a večeru
a ovšem to chalujem aj teraz no už nie dennodenne ale tak raz-dva krát do týždna :
za mojich skolskych cias som pojedla tolko resaniek/chipicao/7days, ze su to velmi silni uchadzaci a normalne jedlo celkom urcite hubova omacka s knedlou a brokolicova polievka, par rokov som chodila k babke na obedy a KAZDY DEN mi robila toto proste. kazdy den a olivy, olivy mam skoro kazdy den
kuracia polievka a celkovo kurča a zemiaky na rôzny spôsob ...
a nie, u mňa to pečivo rozhodne nie je... ja som napr. už mesiace nemala obyčajný rožok a chlieb za posledný mesiac možno raz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
cestoviny s mortadelou alebo syrovou omáčkou. 5 mesiacov som to vkuse chalovala na obed a večeru
a ovšem to chalujem aj teraz no už nie dennodenne ale tak raz-dva krát do týždna :
ale aj kecup do setkeho, taveny syr na chleba
a z korenin papriku vsade
a nie, u mňa to pečivo rozhodne nie je... ja som napr. už mesiace nemala obyčajný rožok a chlieb za posledný mesiac možno raz