Ahojte. Rada čítam knihy no nie vždy mám možnosť si niektoré novinky kúpiť a tak sa vždy snažím ich odniakiaľ získať. No a tak ma napadlo, že možno sú niektorí ľudia na tom podobne ako ja a tak by som chcela knihy, ktoré sa mi podarí zohnať posunúť ďalej.
beeltriu som nikdy nemala problem zohnat, ale napr. take odborne publikacie su osemetna zalezitost. malokedy ich maju aj v knizniciach. takze ja by som uvitala tie
/bavime sa o e-knihach, ano?/
áno e-knihy myslím. Tu je môj blog » eknihyzadarmo.blogspot.sk/... zatiaľ som tam pridávala len také tie novinky. A viem o autorských právach no ale to je to isté ako sťahovanie hudby alebo filmov z netu nemalo by sa to a aj tak to všetci robia.
@kath1102 Keďže je to formou blogu nedalo sa mi (alebo to len neviem dať to akokeby do záložiek aby to bolo podľa kníh.. ale na pravom boku to je zoradené podľa dátumu. A vlastne za jeden deň som pridala jednu knihu tak keď sa to rozkliká tak aby ukazovalo dni tak potom to už je prehľadnejšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
/bavime sa o e-knihach, ano?/
(ak myslis e-knihy)
» en.bookfi.org/...
:happy: