tak to zase netreba... to nejako prežijem sám mám toho učenia dosť, ale nejako neviem kde začať. a ked už idem začať, tak sa rozhodnem, že si radšej upracem stôl ... čo je tak hodinová záležitosť
Najradšej asi fantasy. Ide to veľmi rýchlo a ak je to pútavý príbeh tak sa úplne ponorím do deja. Naposledy som tak zhltol Dračích jazdcov . Čítam ale všetko možné.
scifi & romany... romany prakticky historicke, kedze ta nova tvorba stoji za hovno. Ale taky Hemingway ma velmi dobre veci. Osobne mam v oblube Remarquea, i ked sa mi zda, ze je trochu nepochopeny kritikou. Oblubujem hlavne jeho zmysel pre cit, kedy spaja filozofiu s laskou a vytvara medzi nimi dokonale spojenie. Kto necital 3 kamaratov, alebo cierny obelisk o vela prichadza
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
najlepšie je, keď to je: scifi román s prvkami hororu, s krimi zápletkou a s veľa akciou.
@gratz ty si nejaky aktivny... Narazam na teba v kazdom fore, ktore citam...
je 21 storocie ...
ale v podstate, obľúbený nemám, keďže každá moja obľúbená kniha má úplne iný žáner.
inak mám rozčítanú knihu YOUCAT ktorej gró je uplne niečo iné ale budiš