Bioderma Sebium Akn- peeling, čistiaci gél a micelárnu vodu, krém Vichy Normaderm, ešte mám aj peeling Eucerin, a krém z Oriflame z výťažkami z čajovníka. a potom BB cream od Rimmelu
Tak potom len zelenú vodu od Clean & Clear lebo ako jediná mi je aspoň trocha schopná stiahnuť póry a odmastiť mi ksicht (mám dosť mastnú pleť a furt sa mi robia čierne bodky nech si ju umývam a čistím kolko chcem)....a ešte ten gel na čierne bodky od Garnier s tou kefou. A inak ma môj ksicht dosť serie keďže z krémov a podobných vecí sa mi väčšinou zapáli pokožka a vyhádžem sa a na nejaké drahé prípravky peniaze nemám.
No a ako omietku mám teraz Dermacol 24h make-up, ktorý mi prekvapivo úplne vyhovuje (po x pokusoch a utratených peňazí za make-upy, ktoré stáli za prd)...a potom väčšie množstno všeliakych gibier, ale na to si sa asi nepýtala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Popozeraj na nete,je trošku drahšia,no perfektná,používam ju aj s maminou... Na moju super mega problémovú pleť fakt nemôžem nakydať hocičo
Fakt kvalitka
Tak potom len zelenú vodu od Clean & Clear lebo ako jediná mi je aspoň trocha schopná stiahnuť póry a odmastiť mi ksicht (mám dosť mastnú pleť a furt sa mi robia čierne bodky nech si ju umývam a čistím kolko chcem)....a ešte ten gel na čierne bodky od Garnier s tou kefou. A inak ma môj ksicht dosť serie keďže z krémov a podobných vecí sa mi väčšinou zapáli pokožka a vyhádžem sa a na nejaké drahé prípravky peniaze nemám.
No a ako omietku mám teraz Dermacol 24h make-up, ktorý mi prekvapivo úplne vyhovuje (po x pokusoch a utratených peňazí za make-upy, ktoré stáli za prd)...a potom väčšie množstno všeliakych gibier, ale na to si sa asi nepýtala
» www.nivea.sk/-/media/NIVEA/i...
Denný krém: La Roche-Posay Effaclar - pleťový krém
Dekoratívna kozmetika: La Roche-Posay Toleriane Teint Fluid - tekutý make-up, Max Factor Créme Puff - kompaktný púder... + bronzové guľôčky, tekutá očná linka, ceruzka na oči, špirála a niečo na pery.
Krém na tvár od Vichy z lekárne- taký bielo-ružový.
Make up od Dermacolu.
@3 ja by som ako tiež za to 70€ nedala,ale tak ak na to máš, tak prosím.
pouzivam celu sadu z Avon Solutions na zmiesanu plet.