a premenovat by som sa nedala ale paci sa mi celkom meno Laura a ked chalan tak neviem...Tomas je pekne ale tak sa vola brat celkom sa mi paci meno Simon (nie Šimon, to je hrozne)
Hmm no kebyže som opačného pohlavia tak by som sa chcela volať Tomáš alebo Filip.
A moje terajšie meno Katarína sa mi páči,ale ak by malo byť iné tak asi Ivana.Ci by som sa dala premenovať?neviem povedať,ale ak by mi to ozaj veľmi vadilo tak asi áno
Daniel.. ale nie Daniel ale Dano a potom Eicca DD a dievčatko Samara ale nie preto že tá v kruhu sa tak volala ale také velmo pekne mi to príde a taktiež japonské mená a pod... :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
ale inak nemam v plane niekedy sa premenovavat/preoperovavat
Ale inač by som sa nedala premenovať, som so svojím „barbarským“ menom spokojná.
Prípadne Samuel, Ivan...
Premenovať by som sa asi jedine na Sofiu, lebo je to pekné a asi by som na to aj bola schopná reagovať.
a premenovat by som sa nedala ale paci sa mi celkom meno Laura a ked chalan tak neviem...Tomas je pekne ale tak sa vola brat celkom sa mi paci meno Simon (nie Šimon, to je hrozne)
A moje terajšie meno Katarína sa mi páči,ale ak by malo byť iné tak asi Ivana.Ci by som sa dala premenovať?neviem povedať,ale ak by mi to ozaj veľmi vadilo tak asi áno
Hmm ale ak vybrat by som si mohol, tak Sofia.
A moje dievčenské- Simona- mi vyhovuje
Alebo Kristián,Daniel.
takže boli moji rodičia dosť zaskočení ... tak moje meno vybrali asi na rýchlo
ale mala som sa volať juraj ... takže keeby som sa preoperovala tak by šem se chcela volať ďuro