Lukas, Jergus, Jakub - so slovenskych chlapcenskych...dievcenskych sa mi paci viac, nechce sa mi ale teraz nad tym rozmyslat, lebo by som urcite na nejake zabudol...
Mne sa paci u baby Ninka a u chalana...Neviem az budem mat deti, necham na druhej polovicke Ale ak to bude baba tak jedine Ninka A som alergicky na meno Matej...Mozno preto ze sa tak volam A este horsie je, ked ma niekto vola MARTIN
kks xD...aj ja neznášam svoje meno, že Zuzana a som extrémne alergická na Zuzka, hlavne na pretekoch, keď kometuje ten blbý chlap....po dvoch kilometroch mám chuť zobrať mu ten mikrofón a začať rozprávať ako mi je zle....faaak....ale no k tým menám....ja neviem ale v mojom okolí čo sa Nikol týče sú to riadne bábiky...mne sa páčia chlapčenské mená ako Jakub (4ever xD), Mišo, Dávid, Kristián, Brian, Jan a tak a z dievčenských asi Kate alebo Karin, Ketrin...je veľa pekných mien...ale Filip a Nikola sa mi vôbec nepáčia..asi preto že k ním poznám samých blbcov...
mne sa páči Alexej, Ctibor, Daniel, z tých tuctovejších Marián, Matúš, Marek, zo zahraničných zbožňujem Nathana...a potom Alexandra, Sofia, Zipporah, Natália
z telenoviel nemá konkurenciu Juan de la Cruz , tak ako nemal konkurenciu Marcíal ....moja žozefíííín
hm........akoze muzske meno....vyhrava martin.....tak krasne sa vyslovuje.....s krasnym prizvukom....hihih....tak sa raz bude volat moj syn....ale babske...mno to nvm..daco sa najde....ale martin......LOL
inak....nikdy nedavajte svojim ratolestiam meno ze René....to svojho synatora vopred odsudite na to aby bol teply.....pripadny citajuci heterosexualny René.....sorry...vynimka potvrdzjuca pravidlo.....hahahaha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
Hugo a Laura
Filip, Maroš, Tomáš, Andrej...
Tomáš, Lukáš, Filip, Jakub
Btw, napr Hildegarda
Pekných mien je veľa
Mne sa paci u baby Ninka a u chalana...Neviem az budem mat deti, necham na druhej polovicke Ale ak to bude baba tak jedine Ninka A som alergicky na meno Matej...Mozno preto ze sa tak volam A este horsie je, ked ma niekto vola MARTIN
A ženské? Marína
babske-Karolina
a veeeela dalsich
muzske:Jakub,Martin,Michal,Juraj
ženské:Zlatá Bažantica
Lukáš
Paľo
mne sa páči Alexej, Ctibor, Daniel, z tých tuctovejších Marián, Matúš, Marek, zo zahraničných zbožňujem Nathana...a potom Alexandra, Sofia, Zipporah, Natália
z telenoviel nemá konkurenciu Juan de la Cruz , tak ako nemal konkurenciu Marcíal ....moja žozefíííín
Zenske: Alexandra, Nina a Savannah
Potom veľmi zaujímavé mená: Natan, Damian
Z dievčenských : Gabika, Natália, Dominika.