ja tam chodím vždy s niekym a dávame si vždy veľké mc menu a podelíme sa o hranolky a nápoj a ja zjem big mac ešte dokúpime 1 hamburger pre druhú osobu .. ale vlastne kedysi som si kupovala aj veľké mcmenu len pre seba ale niekedy som tam chodila aj čisto iba na hranolky...a donedávna som si myslela, že je to tam aj cenovo výhodné, ale nedávno som sa zamyslela že ten bigmac nie je bohviečo a stojí to cez 3€ a za 3€ môžem mať fakt dobrý kebab so skutočným mäsom a zeleninou
nechodím a ani chodiť nebudem, iba ak by sa v budúcnosti na vode vyprážalo...
ten typický smrad po prepálenom oleji je vo všetkých Donaldoch na svete...
a to ja nemusím, radšej si dám mrkvičku nastrúhanú a pokvapkanú citrónom...
a keď tak, zrobím si doma burger, aký chcem od výmyslu sveta...
@ondro6321
prikláňam sa k tvojmu názoru...
a myslím si, že ľudia nech konzumujú slovenské jedlá a podporujú slovenských podnikateľov a nie amerických okupantov....
Ja tam chodim rada a nehanbim sa za to A vzdy si davam velke menu: Nugetky, hranolky, 2 curry omacky a icetea bez ladu hlavne tie hranolky a curry mi strasne chuti
Keďze na východe nič nie je tak najbližší je v Košiciach a tam som bola už dávno a tuším to bol Big Mac a pikantný dresing ale nechýba mi to, ja mám najradšej gyros alebo tuniakové bagety z K Bagetérie, čo má pobočky v PO, KE a BB
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale chutilo mi tam mcflurry, čo som si niekedy dal
a ked nie,je to jeho problem
ten typický smrad po prepálenom oleji je vo všetkých Donaldoch na svete...
a to ja nemusím, radšej si dám mrkvičku nastrúhanú a pokvapkanú citrónom...
a keď tak, zrobím si doma burger, aký chcem od výmyslu sveta...
prikláňam sa k tvojmu názoru...
a myslím si, že ľudia nech konzumujú slovenské jedlá a podporujú slovenských podnikateľov a nie amerických okupantov....