na mne pohodlne a zvysok podla nalady, niekedy mam chut nahodit sa, niekedy mam chut obut si cinany, ale to sa nestava casto na druhych, co sa tyka zien, mi je to jedno, pokial je to vkusne, ale paci a sa mi dnesne trendy, balerinkove, koralkovite a tak... a na opacnom pohlavi sa mi pacia kosele ale inak tiez tomu neprikladam nejaky zasadny vyznam ... a kazdy chlap vyzera dobre v obleku
najlepsie su zajespinave rozpadnute vansy s rasta snurkami rifle dotrhane a ostriekane zltou farbou s vybijanym opaskom, tricko s napisom sex beer and rock n roll a panska mikina velkosti S so vzorom krtka a jeho kamaratov samozrejme k tomu zlta arafatka zelena ciapka so siltom velke sluchatka na hlave ruksak na chrbte a usmev na tvari
missmonkey:neviem ci to bol opis realnej osoby ale mno lubilo s ami to hmmmmmm,a mne sa paci take no nedbale ablecenie,ale zase aby to malo styl,hm,takze mno urcite nejake rifle tmave,bolo by fayn keby boli poptrhaneeee potom nejake triko,hmm,tak mierne napasovane,ale nie as tak uplne,proste tak akurat,nejake sk8ove boty,etniesy alebo vansy,hm,alebo este cinany,alebo original conversy,hmmmmmm,ale hlavne nech su zaspinene,nech nie su take ze noveee,hh a mno nejake satky aq naramky na rukach a hmmmmm,pyramidky a odznaciky po obleceni a hmmmm este by bodol nejaky opasok vybijany a este nejaky ta retaz na nom :d a to by asi tak bolo vsetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ja sa rada obliekam
ale mam slabost na punkove cize aj to..
No hlavne nech má dotyčný aspoň spodky Inak v jednouchosti je krása..tričko,rifle,kecky možno niečo zamotať na krk a ide sa na vec