Veľký listnatý vec, bromeliu, bazalku, jalapeños, donedávna aloe vera, ale mačka mi požrala všetky rastlinky pre cicu každý druhý týždeň vysadzam obilie. a chcela by som ešte stéviu, kavovnik a také malé cute kaktusiky
@patrixo na ryby mi to pasuje ci da sa to dat aj inde? rozmarin nam vyschol
ja ked som bola decko som si zasadila gastan co som nasla a klicil do hliny z vonku a namiesto toho mi vyrastli nejake cervy
@patrixo hmm zaujimave mohlo to byt dobre, aj ked tieto zvieratka by mi bolo luto jest
pesy a patkane si pridem dat azijska kuchyna
tak lebo to bola hlina z vonku a nejake zarodky v nej boli :/
zatial nemam ziadne a ani si nemyslim ze budem...ja milujem rezane kvety, sadene mi vela nehovoria, hlavne je s tym potom problem polievat a tak..neviem mozno casom zmenim nazor
jahodová mäta, ktorá sa mi hrozne rozkvitla a rozvoňala mi celú izbu
obyčajná mäta, ktorá je ešte len taký drobček
medovka
citrónová šalvia, nedarí sa jej ideálne - asi som mal radšej kúpiť klasickú
levanduľa - na môj vkus vyrástla nejaká malá
dúška - myslel som že materina, ale podobá sa to skôr na tymiánovú, takže buď som bol na trhu slepý, alebo ma tetka obabrala
nechtíky, nedarí sa im veľmi, vošky im dosť robili zle
čili, tiež sa nemá dobre pre vošky, ale kvitne už aspoň, hoci zatiaľ bez plodov
paradajky - dve obrovské, prestávajú sa mi zmestiť do izby boli tri, ale už sa to nezvládalo, tak som jednu vyrúbal. však čo iné čakať, keď dostaneš semienka klasickej miesto cherry a prvý plod sa dnes ráno ukázal
jahoda, aj už čosi urodila
aloe vera - náš kocúr si zvykol brúsiť zúbky naň
bazalka, majorán,, pažítka, rozmarín
a hrach mi už vykapal - síce trochu urodil, ale ani nie každý, prosto som tam niečo pobabral
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale strašne dúfam, že sem pribudne jeden rozsiahly príspevok aj bez toho, aby som musela zavináčovať
:S
spolubyvajuci mojho brata im kupil ako kvietok na izbu travu v kvetinaci pre macky
ja ked som bola decko som si zasadila gastan co som nasla a klicil do hliny z vonku a namiesto toho mi vyrastli nejake cervy
pesy a patkane si pridem dat azijska kuchyna
tak lebo to bola hlina z vonku a nejake zarodky v nej boli :/
obyčajná mäta, ktorá je ešte len taký drobček
medovka
citrónová šalvia, nedarí sa jej ideálne - asi som mal radšej kúpiť klasickú
levanduľa - na môj vkus vyrástla nejaká malá
dúška - myslel som že materina, ale podobá sa to skôr na tymiánovú, takže buď som bol na trhu slepý, alebo ma tetka obabrala
nechtíky, nedarí sa im veľmi, vošky im dosť robili zle
čili, tiež sa nemá dobre pre vošky, ale kvitne už aspoň, hoci zatiaľ bez plodov
paradajky - dve obrovské, prestávajú sa mi zmestiť do izby boli tri, ale už sa to nezvládalo, tak som jednu vyrúbal. však čo iné čakať, keď dostaneš semienka klasickej miesto cherry a prvý plod sa dnes ráno ukázal
jahoda, aj už čosi urodila
aloe vera - náš kocúr si zvykol brúsiť zúbky naň
bazalka, majorán,, pažítka, rozmarín
a hrach mi už vykapal - síce trochu urodil, ale ani nie každý, prosto som tam niečo pobabral