Aké si mám dať semináre,ked neviem čo chcem daľej?
Od prvého ročníka máme semináre( v prvom sú aj cviká ako doučko).Len tak som si tam nejaké hodila čo mi nejde a čo ma baví.Lenže od druhého ročníka cviká nebudú a teraz mám len jeden seminár(+dve cviká),takže absolútne netuším aké si dám semináre.Triedna
vymysleli to tak lebo su kokoti, to som uz davnejsie zistil.....a ved nemusis vediet kam ides na vysku ale aspon zhruba by si mohla vediet ci si tam narves jazyky alebo chemiu a biologiu alebo matiku fyziku -.-
Ja budem riesit podobny problem an bduuci rok, a tiez neviem ze co dbuem robit vlastne tento rpoblem som mal uz tento rokr iesila el akosi s anci endeje....
si len prváčka, to nevadí, že z toho nemáš žiadne zameranie ... aspoň ja si tak myslím. si daj také predmety, ktoré zvládaš, chceš ísť z nich na maturu (lebo ja som mala z dejepisu seminár, inak by mi nevyšli hodiny či čo a nemohla som z neho maturovať). nemusíš to brať ešte tak vážne. daj si taký, ktorý sa ti páči.
a v podstate ide asi len o to aby si sa aspon priblizne zamyslela nad tvojim dalsim studiom na vysokej lebo dam len taky priklad ... ze ked si niekto vyberie povedzme ze bude maturovat z geografie a z dejepisu a z takych podobnych predmetov, tak potom s tym sa asi len tazko dostane na medicinu napriklad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ja som mal matiku, sj, a nosku....fyziku neotvorili kokoti >_>
A ak ťa náhodou nič nebaví, tak je úplne jedno, aký seminár si zvolíš.
V tom prípade si súca na filozofiu. Tam sa môžeš venovať skutočne takmer všetkému.
@alpynus
dakujem
ale aj ja budem mat asi mensiu dilemu lebo tiez celkom presne este neviem co ma bavi a co by ma bavilo neskor
(Akurát sa ja učím, good luck
@wewo to bola rečnícka otázka,že aký si mám vybrať seminár,ked sama neviem čo chcem dalej....