Skoro vôbec nič mi nebolo, bolela ma len trochu ruka jeden deň a teraz neviem či to bolo prvý, či druhýkrát som bola trochu unavená na druhý deň a musela som si ísť ešte lahnúť spať a potom mi už bolo dobre, dokonca som si ani nevšimla, kedy ma sestrička pichla, len som cítila, že mi dezinfikuje kožu a zrazu sa len pýtam "už ste ma pichli?"
Po prvej Astre som mala bolesť v mieste vpichu (a poriadnu modrinu), zimnicu, bolesť kĺbov, horúčku, migrénu a únavu, po druhej už to bolo oveľa miernejšie, Pfizer ma ešte len čaká.
Mna len bolela ruka, ale tak, ze som nemohla ani predpazit ? ale ked sa tak nad tym spatne zamyslim, po kovide (s takmer nijakymi priznakmi) som mavala dlhodobo strasne vysoky tep a bolelo ma srcce… aj lekarku na vseobecnej prehliadke moj extremny tep dost vydesil ? od ockovania som v pohode, vsetko sa tak nejak stabilizovalo do normalu…
1. Pfi: light zimnica v ten vecer vyzadujuca navlecenie svetra a este svrbenie ruky par dni
2. Pfi: svrbenie ruky par dni
3. Mod: trochu menej light zimnica az na dalsi nasledujuci vecer vyzaduvala zakrytie sa a angry nap, ruka v takychto pripadoch zvana aj Moderna arm ma svrbela necely tyzden
po prvej ma v noci strasne bolela ruka a mal som 37,1°C.
/ach
po druhej mi nic nebolo.
pol roka predtym po prekonani koronavirusu som skoro 3 mesiace nemal cuch a kazde 2 tyzdne sa mi vracala strasna bolest krizov, ktoru som mal aj pocas korony. Mierny kasel mi trval asi aj mesiac po prekonani.
Ked si ma niekto vybrat ci ziska imunitu ockovanim alebo prekonanim a vyberie si prekonanie, je hlupak
Po tretej dávke večer som mala zimnicu a aj teplotu... A bolela ma ruka.. Musela som ju mat vylozenu v noci .. Bolo mi do plaču... A ráno ma bolelo celé telo... To ešte z toho pádu na štedrý deň zo skrine na zem ... Keď som sa ponaťahovala tak tak divne pukalo... A tiež mi bolo smutno a do plaču... Ale potom som si dala paralen a bolo lepšie
Keď to porovnám s ostatnými, môj imunitný systém to asi berie dosť vážne. Mal som včera tretiu dávku oko 11 tej. Po polnoci sa to začalo a teraz to doznieva. Triaška, zimnica, pocity na zvracanie, až by som povedal že mierna paralýza, v istých momentoch som sa nedokázal ani pohnúť, problém bol aj vstať z postele. Dobré však na tom je, že to celé trvalo menej ako 24 hodín a už len mierne bolesti hlavy. Ale ked máš chorobu, môžeš mať také stavy aj 2 týždne.
Som sa opýtala ale sama som neodpovedala takže
1. Pfi - nič, ale večer som nevedela, či si mám dať mikinu alebo nie (bolo leto), lebo keď som ju na sebe nemala, bola mi zima, ale keď som si ju dala tak mi bolo už horúco. Nemusí to byť z vakcíny
2. Pfi - nič
3. Pfi - 2 dni slabé brnenie vo vpichu aj s miernym opuchnutím, inak nič
-
Keď to porovnám s očkovaním proti chrípke, na ktoré som nebola už asi 10 rokov, lebo som na to mala takú reakciu, že to už rovno beriem aj chrípku namiesto toho, bolo očkovanie proti Covid prechádzka ružovou záhradou
@tasara
žiadne lebo som sa narozdiel od vás poserov rozhodol byť v control group, lebo každý vedecký experiment ju potrebuje a keby boli na svete len poserovia ako vy tak by dáta z tohto experimentu boli nanič.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
2. Pfi: svrbenie ruky par dni
3. Mod: trochu menej light zimnica az na dalsi nasledujuci vecer vyzaduvala zakrytie sa a angry nap, ruka v takychto pripadoch zvana aj Moderna arm ma svrbela necely tyzden
/ach
po druhej mi nic nebolo.
pol roka predtym po prekonani koronavirusu som skoro 3 mesiace nemal cuch a kazde 2 tyzdne sa mi vracala strasna bolest krizov, ktoru som mal aj pocas korony. Mierny kasel mi trval asi aj mesiac po prekonani.
Ked si ma niekto vybrat ci ziska imunitu ockovanim alebo prekonanim a vyberie si prekonanie, je hlupak
1. Pfi - nič, ale večer som nevedela, či si mám dať mikinu alebo nie (bolo leto), lebo keď som ju na sebe nemala, bola mi zima, ale keď som si ju dala tak mi bolo už horúco. Nemusí to byť z vakcíny
2. Pfi - nič
3. Pfi - 2 dni slabé brnenie vo vpichu aj s miernym opuchnutím, inak nič
-
Keď to porovnám s očkovaním proti chrípke, na ktoré som nebola už asi 10 rokov, lebo som na to mala takú reakciu, že to už rovno beriem aj chrípku namiesto toho, bolo očkovanie proti Covid prechádzka ružovou záhradou
žiadne lebo som sa narozdiel od vás poserov rozhodol byť v control group, lebo každý vedecký experiment ju potrebuje a keby boli na svete len poserovia ako vy tak by dáta z tohto experimentu boli nanič.