@sexisasa pozri sa: na @3 kôly tomu to kritizujem dnešnú mládež a dnešné školstvo, že upadá vzdelanie mladých ak už 15 ročné dievča napíše toto:
"tam sa dostane aj debil, takze to mas jedno, ci? (smajlík)"
tak to už potom svedčí o školstve a študujúcej mládeži na Slovensku a takto je to na celom území SR a potom magori behajú s maturitnými vysvedčeniami, teba toto neštve????? Že sa ti nepáči občasná moja kritika?????
dakujem, ze ste sa pripojili do diskusie no neviem to najst a pytala som sa uz vychovnej poradkyne a povedala, ze este nie su ale napr. @1 pisala, ze uz mali byt zverejnene ... tak ja sa tam este mrknem, keby ste mali nejake informacia pls dajte vediet
@narazuvzdornaa tú študujúcu mládež som nemyslel ako ju ale len to som chcel zdôrazniť že ak čosi také napíše na Gymnázium tak to už svedčí o škole a o študentov čo tam študujú ak tam berú aj debilov. Voľakedy sa ani na Strednú školu nedostal žiak ktorý mal viac ako jednu trojku a nie že debil a o Gymnáziách ani nehovorím tam brali priemer od 1.0 - 1.2 a zbytok skúšky kto horšie napísal ako 1.2 tak sa nedostal na školu a nebrali sa študenti len do počtu aby škola zarobila ale aby mali kvalitných študentov.
Jasné že to nesvedčí o jej úrovni, možno je to naj. žiačka čo tam majú len som dedukoval z jej vyjadrenia na to Gymnázium. Veď ro že napísala čo je pravda to je smutné že už na Gymple berú idiotov.
@narazuvzdornaa Ja sa nedivým ja to viem(sleduje štatistiky stredných škôl a gymnázií na mojej škole od mojích čias na strednej ako to všetko ide dole vodou) a ma to štve a najviac ma štve nie to že ich berú ale že ich nechajú maturovať rovnako s tými usilovnými, tím usilovným ako má byť čo 4 roky študovali a skončili rovnako ako tí štvorkári s maturitou.
Som rád že sme sa pochopili. Ja viem ty si jedna z tých čo ma radá chémiu ako ja
Viete niektorí ludia hovoria, ze toto gymnázium je zlé, ze ma dobre nepripravia na VS ... neviete je to pravda ?? Ja si myslim, ze to zalezi na tom ci sa budem ucit, ak ano tak si myslim, ze by som mala byt dobre pripravena, ci ?
@mirecka363 no ako oproti nasej skole je tam celkovo ten priebeh hodin taky volnejsi, kamos mi tam chodi a co hovoril, tak napr. maju profaka, pri ktorom si zehlia vlasy na hodine a nic.. my sme radi ked sa mozme napit ..kazdopadne je na studentovi, ako sa pripravuje, ci sa dokaze prinutit sam alebo k tomu potrebuje profaka, ktory ho bude buzerovat a tym ho k niecomu dokope..
@gebrica myslela osm to skor tak, ze uz prijimaju aj stvorkarov na gympel, cize ako fakt sa nie je coho bat, aj ked aj ja som mala stresy no..ale ja som si nedavala na opatovsku , aj ked niekedy lutujem..
@mamradadeli jak hovoriš, veď stredna a aj vyška to je samoštudium, v škole tie stare komunistky aj tak nič nenaučia, keď žiak sam nechce... a aj s tou Opatovskou suhlasim, tam aj každy maturoval minuly rok na čiste 1, ale hlavne že maju pokoj a maju dobre hodnotenie
mna tam zobrali aj stakym vzsvedckom ze trojky v pohode a este som aj testy urobil do nemeckej triedy a pritom som nevdel co je to duschen .. asi tak ...
@pa3cek pravda, niekedy bolo privilegium dostat sa na gymnazium...dnes sa uz dostane kazdy..ak sa vie podpisat na prihlasku...no za to studenti sice nemozu, ale oni nato doplacaju..
Tak nebola som na satrej stranke ale na novej a kriteria tam nie su ale nebojim sa kedze hovorite, ze tam beru aj horsich ziakov ... ja som mala nanajvys 3 dvojky na vysvedcku a monitor 90%- predbezne vysl. takze by som tam prijata mala byt pez prijmaok nie ?? dufaaam hmm a druhu skolu si davam Watsonku ... aj tam by ma mali prijat bez prijmacok dufam ...
@belzeboss máš za to že zato môžu školy a školstvo ktoré začalo dávať peniaze pre školu od počtu žiakov, že na každú hlavu žiaka cca 1000€. Mali to robiť od priemeru celej škole od kvality nie od kvantity. Ale
k31 @belzeboss ale to ma ani tak neštve lebo chyba je aj u študentov čo tam prídu, lebo sa neučia. Ja som napríklad na ZŠ mal aj jednu trojku čiže som musel robiť prijímacie skúšky ale keď som už bol na škole tak som sa učil a snažil a preto mám aj diplom zo strednej za čistý prospech, takže preto hovorím že je to chyba aj študentov čo tam chodia, lebo ak už chodím na Gymnáziu tak by som sa mal tak učiť a nie si len odsedieť 4 roky a dostať maturitu. Čiže je to aj chyba systému ale aj študentov, že sú poniektorý lenivý a nechce sa im vzdelávať ale chodiť tam chcú keď že nešli na učňovské školy, to je zaujímavé že na učňovské školy nechcú, učiť sa nechcú ale maturitu chcú. To je logika poniektorých študentov, furt jej nechápem.
Len tomu nikdy nepochopím čo robí študent v škole ktorý sa nechce učiť, taký by nemali do školy vôbec chodiť(len 10 rokov ktoré musia mať ukončené).Potom samý šmejd vychádza z maturitou z takých škôl neschopný ani ísť pracovať na VPP(verejno prospešné práce) a nie to ešte nejakú zodpovednú prácu robiť a potom sa čudujeme že maturita v dnešnej dobe nič neznamená. Ani sa nečudujem ak to takto bude ísť ďalej tak aj diplom z VŠ na Slovensku o chvíľu nebude nič znamenať aspoň u poniektorých VŠ určite.
@gebrica na Park mladeze, neviem ci poznas.. vlastne mam len niektorych blbych profakov, co by som mala zrejme aj na inej skole, cize s tym by som nic nespravila..
@32@pa3cek To bude asi tym, ze studentov na SS na VPP nepripravuju. A neviem ani o tom zeby ich pripravovali na nejaku inu zodpovednu pracu. A myslim, ze na Slovensku ti bez stastia nepomozu ani ciste priemery ci uz na SS ci VS, ked sa stane to, ze student s cistym priemerom nedostane stipendium iba kvoli tomu ze v papieroch ma ze zdiela jednu domacnost spolocne s plnoletym surodencom a niekto iny, kto byva v obrovskom dome, ma vsetko co mu napadne a s horsim priemerom ho dostane.
@domty si debil tebe som to aj tak nepísal, keď že nepoznáš ľudí takých ktorý sa samy vypracovali na post kde zarábajú 150 000 až 200 000Sk mesačne.tým že majú VŠ, takým nevzdelancom je písať zbytočné preto som to tebe chlapče nepísal ty v živote toľko nezarobíš ani keby si sa posral s prepačením
Tak to by si sa divil že bez vzdelania na Slovensku sa nevypracuješ to nepoznáš mňa ani môjho bratranca takže škoda ti to písať čo je to 5000€- 6000€ mesačne,, lebo si debil nie vážený človek. To ja za to nemôžem potom máš na svojom okrese alebo kraji pekných kokotov, keď že ja som jedináčik a môj otecko je obyčajný robotník - zvárač a zámočník a moja mama je len hlavná ekonómka poľnohospodárskeho podniku ale inak nič štátne nepoznám nikoho v parlamente ani vo významnej funkcií nemám a stačí mi iba to že mám VŠ na Slovensku a už mám vyznamné pozície a môj bratranec ma VŠ elektrotechnickú v Košiciach a Ekonomické vo Washingtone DC a je riaditeľ jadrových elektrárni Jaslovských Bohuníc, škoda ti o tom hovoriť keď že si nezažil úspech a ťa očiernili v zamestnaní a nenechali ťa poriadne študovať ak si bol poriadny študent ale ak si odpad so štvorkami tak sa nečuduj že ťa každý má za kokota
Treba študovať a sa vypracovať a nie kokota zo seba hrať a smokliť potom nikdy nezažiješ to čo ja alebo môj bratranec
@pa3cek@37 to malo ist ako mne? Ja som tvoj kamarat, alebo som ti daco spravil ze ma tak oznacujes? Ja ti tiež nehovorim že si nafukany tlusty kokot.. ľudia s takymi rečami jak maš ty končia veľmi rychlo. Vieš kde by si bol keby si otca od mala nemal a matka ti umrela v tvojej pätnástke? Mal by si holý chuj a o akejkoľvek VŠ by si najviac tak asi snival.. ale o tom zasa nevieš nič ty.. Si z tych čo vedia akurat kazať o tom že koľko zarabaju, kde maju aku jachtu a že to všetko maju z poctiveho štúdia.
Je mi ľuto že maš 21 a stale nevieš aký je život z oboch, teda aj z tej druhej strany
Potvrdil si ešte jednu vec, že na Slovensku si vyššie postavený už len tým že maš pred menom prijebane Ing. a to že akú školu a ako si vyštudoval to už nikoho netrapi.
A mimochodom vyjadriť sa možem aj bez toho že by si mi ty dačo pisal.
@39@xdom Ja som to tak nechcel napísať, len som mal ťažký deň a nervy a ešte neznášam také reči mladých že ak nemáš známosť tak sa nič nedá, je to iba z časti pravda(jasné ak máš známosť tak to ide rýchlejšie ale aj tak treba vzdelanie aby si bol na pozícií uznávaný a nie iba označovaný akože si debil ale máš známosti ako veľa ľudí). Ak máš kvalitné vzdelanie a chceš, tak sa všetko dá zvládnuť aj individuálne, bez akejkoľvek pomoci a samozrejme časom už máš aj známosti, ak sa vypracuješ sám ale bez pomoci iného. Ja som to napísal tvrdo a kriticky lebo ma to naštvalo čo si mi ty napísal a akým štýlom. Možno som to nepochopil tak sa ti ospravedlňujem a nehnevaj sa prosím. Máš pravdu z tými rodičmi ak ti zomrie jeden z rodičov tak je to ťažké ani si to neviem predstaviť bez nich, mi je ľúto ak som sa ťa dotkol tým, ale ty si nepísal o tom, ale skôr že sa nič nedá ak nemáš známosti. Áno je to aj pravda ale keď máš školu alebo si šikovný tak nie je až takou prekážkou sa uchytiť.
Som mal nervy a ešte ma tvoja reakcia trocha naštvala. Mimochodom len tak medzi nami. VPP sú verejno prospešné práce(v obci alebo meste - čistenie, zveľaďovanie a čistiace a zveľaďovacie práce na to školu snáď netreba ) čiže na to študenta netreba pripravovať keď že to robia aj cigáni čo majú skončenú ZŠ-ku
To máš pravdu že SŠ nepripravujú na zodpovednú prácu ale to je chyba školy a aj školákov že sa oni nepripravujú do života ale si myslia že to bude vždy ako v škole že si odsedia celý deň(rodičia im dajú desiatu a nejaké drobné aby mali a už ale o tom život nie je) a dostanú výplatu ako maturitu doslova zadarmo, to zase nie je chyba školy že človek je lenivý a nechce sa učiť aby z neho niečo bolo.
O tých priemeroch máš pravdu zato by sa malo Slovensko hanbiť že na VŠ berú debilov a vzdelaných ľudí ktorý chcú tak nie a ešte ich ani nepodporia, je to smutné a ak sa tebe toto stalo je mi to ľúto, mimochodom o tom som ešte nepočul tak prepáč.
Mimochodom viem aký je život z oboch strán a hlavne chápem ľudí ktorý majú čo robiť aby sa uživili v dnešnej dobe len som to rozčúlene napísal
trapkovia mna v pohode zobrali kamosa na opatovsku s 2 stvorkami na vysvedcku a monitor 40/ slovina aj matika ta skola uz nema uroven a prijimacie skusky opatovska nie vie co znamenaju prijimacie skusky a ty trapko skaredy pa3cek ty si s toreho roku to uz davno tato skola berie taky kokotov! ako si ty!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
"tam sa dostane aj debil, takze to mas jedno, ci? (smajlík)"
tak to už potom svedčí o školstve a študujúcej mládeži na Slovensku a takto je to na celom území SR a potom magori behajú s maturitnými vysvedčeniami, teba toto neštve????? Že sa ti nepáči občasná moja kritika?????
Monitor zohľadniť musia.
Opýtaj sa výchovnej poradkyne na svojej škole/zavolaj na Opatovskú. Čakáš hádam, že ti tu niekto prepošle podmienky, kt. nie sú ešte ani ne webe?
Čo s tým ona má? Napísala, čo je pravda, nijako to nesvedčí o jej vlastnej úrovni.
A nechápem, čo s tým má spoločne dnešná mládež. Nie je to chyba tam tých hore, tvojich obľúbených, čo to dopustia?
Jasné že to nesvedčí o jej úrovni, možno je to naj. žiačka čo tam majú len som dedukoval z jej vyjadrenia na to Gymnázium. Veď ro že napísala čo je pravda to je smutné že už na Gymple berú idiotov.
Som rád že sme sa pochopili. Ja viem ty si jedna z tých čo ma radá chémiu ako ja
Len tomu nikdy nepochopím čo robí študent v škole ktorý sa nechce učiť, taký by nemali do školy vôbec chodiť(len 10 rokov ktoré musia mať ukončené).Potom samý šmejd vychádza z maturitou z takých škôl neschopný ani ísť pracovať na VPP(verejno prospešné práce) a nie to ešte nejakú zodpovednú prácu robiť a potom sa čudujeme že maturita v dnešnej dobe nič neznamená. Ani sa nečudujem ak to takto bude ísť ďalej tak aj diplom z VŠ na Slovensku o chvíľu nebude nič znamenať aspoň u poniektorých VŠ určite.
Tak to by si sa divil že bez vzdelania na Slovensku sa nevypracuješ to nepoznáš mňa ani môjho bratranca takže škoda ti to písať čo je to 5000€- 6000€ mesačne,, lebo si debil nie vážený človek. To ja za to nemôžem potom máš na svojom okrese alebo kraji pekných kokotov, keď že ja som jedináčik a môj otecko je obyčajný robotník - zvárač a zámočník a moja mama je len hlavná ekonómka poľnohospodárskeho podniku ale inak nič štátne nepoznám nikoho v parlamente ani vo významnej funkcií nemám a stačí mi iba to že mám VŠ na Slovensku a už mám vyznamné pozície a môj bratranec ma VŠ elektrotechnickú v Košiciach a Ekonomické vo Washingtone DC a je riaditeľ jadrových elektrárni Jaslovských Bohuníc, škoda ti o tom hovoriť keď že si nezažil úspech a ťa očiernili v zamestnaní a nenechali ťa poriadne študovať ak si bol poriadny študent ale ak si odpad so štvorkami tak sa nečuduj že ťa každý má za kokota
Treba študovať a sa vypracovať a nie kokota zo seba hrať a smokliť potom nikdy nezažiješ to čo ja alebo môj bratranec
Je mi ľuto že maš 21 a stale nevieš aký je život z oboch, teda aj z tej druhej strany
Potvrdil si ešte jednu vec, že na Slovensku si vyššie postavený už len tým že maš pred menom prijebane Ing. a to že akú školu a ako si vyštudoval to už nikoho netrapi.
A mimochodom vyjadriť sa možem aj bez toho že by si mi ty dačo pisal.
Som mal nervy a ešte ma tvoja reakcia trocha naštvala. Mimochodom len tak medzi nami. VPP sú verejno prospešné práce(v obci alebo meste - čistenie, zveľaďovanie a čistiace a zveľaďovacie práce na to školu snáď netreba ) čiže na to študenta netreba pripravovať keď že to robia aj cigáni čo majú skončenú ZŠ-ku
To máš pravdu že SŠ nepripravujú na zodpovednú prácu ale to je chyba školy a aj školákov že sa oni nepripravujú do života ale si myslia že to bude vždy ako v škole že si odsedia celý deň(rodičia im dajú desiatu a nejaké drobné aby mali a už ale o tom život nie je) a dostanú výplatu ako maturitu doslova zadarmo, to zase nie je chyba školy že človek je lenivý a nechce sa učiť aby z neho niečo bolo.
O tých priemeroch máš pravdu zato by sa malo Slovensko hanbiť že na VŠ berú debilov a vzdelaných ľudí ktorý chcú tak nie a ešte ich ani nepodporia, je to smutné a ak sa tebe toto stalo je mi to ľúto, mimochodom o tom som ešte nepočul tak prepáč.
Mimochodom viem aký je život z oboch strán a hlavne chápem ľudí ktorý majú čo robiť aby sa uživili v dnešnej dobe len som to rozčúlene napísal