Bol som spokojny so vsetkymi, ved su to mrte zaujimave veci Jedine, co hejtujem, je geografia, to fakt nie. Inak na strednej som mal najradsej anglinu a slovencinu a k prirodovednym veciam som si nasiel cestu az o niekolko rokov po maturite
anglina, noska, filozofia. aj keď teda anglinou si nie som taká sitá, lebo pre mňa bola rovnakou stratou času ako trebárs umenie a kultúra alebo náboženstvo, vedela by som približne rovnako po anglicky ako viem keby vynechám anglinu na gympli.
@tralalibang Nemali sme dobrych ucitelov na to Ako nebolo to nic tazke, ale ani zaujimave, same trojky som z toho mal. Vzdy sa mi to zdalo ako zoznam veci a nikdy sme sa tam nevenovali suvislostiam, alebo nejakemu zaujimavemu pohladu na vec ^^
Chodím na gympel
A keždý týždeň mi príde zaujímavý iný predmet chvíľu je to biola, chvíľu zasa chémia...
Inokedy neznášam všetky a mám chuť zahrať sa na teroristku a celú školu vyhodiť do luftu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@fragile Prečo nemáš rád geo? Keď máš dobrého učiteľa, tak je to najľahší predmet na gympli
a telesna + labaky na fyzike. tam bola asi najvacsia sranda. a slovencina
A keždý týždeň mi príde zaujímavý iný predmet chvíľu je to biola, chvíľu zasa chémia...
Inokedy neznášam všetky a mám chuť zahrať sa na teroristku a celú školu vyhodiť do luftu