Aha... ďakujem... lebo niečo nám namiešali do cigy, a cítila som eešte aj z neh inú chuť ale nechali sme to tak.... a od vtedy mám straty pamäte aj kamošky. Len vieme, že to bola droga no nechceli povedať aká.
Dominujú zmeny vnímania – v menších dávkach zostrenie vnímania, vyš – vizuálne a sluch. ilúzie, synestézie (videnie hudby, počutie farieb), pri zatvorených očiach – farebné vzory
Deformácia vnímania času, priestoru
Myslenie – iracionálne, tok myšlienok – urýchlený, intoxikovaný asociuje bez logických súvislostí
Sympatomimetické účinky – tachykardia, hypertenzia, potenie, bolesti hlavy... Bad trip, Flashback, nevoľnosť a zvracanie, pretrvávajúce psychotické a depresívne stavy a tak dalej...
To co pise georg21, videnie hudby, pocutie farieb...existuju na svete skupina ludi ktori to dokazu aj bez LSD,ci inej drogy (je to vlastne len vnimanie istej frekvencie)...a podla mna to dokazu vsetci ludia,problem je v obmedzenom vyuzivani mozgu, tak isto rozne formy halucinacii su len forma rozsirenej predstavivosti a sugescie. LSD akoby otvara tie casti mozgu, ktore obvykle nepouzivame, na druhej strane potlaca racionalitu a preto je povazovane za nebezpecne.
tak LSD ti do cigy urcite nedali max ti dali nejake dobre skero alebo haš ...a trochu nechapem, tym vypadkom pamäte ..to by si mala nejako casto tie flasbacky ...ja mam tiez taku 5 sekundovu pamäť po mary jane (niečo chcem a za pár sekúnd neviem čo som vlastne chcel )...ale potom je to uz v pohode
a jedna rada do buducna nikdy neber cigu od fetaka s vlastnej skusenosti i ked u mna to bol iny prípad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
» cs.wikipedia.org/wiki/Diethylami...
» cut.sk/23c6...
@spidy tá sova najlepšia
A ten pocit mi lezie na nervy.
Deformácia vnímania času, priestoru
Myslenie – iracionálne, tok myšlienok – urýchlený, intoxikovaný asociuje bez logických súvislostí
Sympatomimetické účinky – tachykardia, hypertenzia, potenie, bolesti hlavy... Bad trip, Flashback, nevoľnosť a zvracanie, pretrvávajúce psychotické a depresívne stavy a tak dalej...
Presne to všetko cítim....
=D=D
ale je to celkom sranda len medzi ľudí neodporúčam
ked to berieš? ak hey, tak s tým prestaň. nemáš čo robiť od nudy? alebo máš málo problémov, zlých pocitov?
a jedna rada do buducna nikdy neber cigu od fetaka s vlastnej skusenosti i ked u mna to bol iny prípad