Tak nejak ako ty, vacsinou mam chut sa nejak velmi brutalne a krvavo sprevadit z tohto sveta, pripadne si aspon cosi poriadne jebnut nech ma to uplne odpise a vacsinou si automaticky zahryznem do dlane a podvedome mi vyklzne z ust nejaky motivacny prihovor k sebe, ako napr. "no ty si pica"
spomeniem si na to ked sa snazim zaspat, vytvorim svoju verziu v ktorej to uhram totalne cool a potom pokracujem s dalsou spomienkou, kedze trapasov mam vela
mám vtedy chuť sa zaboriť do matraca a ostať neviditeľná ale radšej na také veci ani nespomínam, iked ako zase až také ultra trápne veci sa mi nestali, našťastie...
Netrapim sa nimi moc, odkedy upozornujem ludi, ze som fakt natvrdla a nechapem, cp mi hpvoria, neviem, kde som, nic nevidim a som extremne neohrabana, tak je to proste moj dennodemmy udel a robim si zo seba srandu.
no ja si najskôr veci zvyknem rozmyslieť než ich urobím, takže také veľké naj trapasy nemám, iba také drobné že som náhodou niečo trochu nevhodné povedala. Na jeden konkrétny si spomínam, ale keďže jediný človek čo pri tom bol sa ukázalo že na to zabudol, tak som šťastná a radšej o tom pomlčím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Poučenie: Nikdy nedoháňajte za 30minút to, čo spolužiaci vypili za 5hodin