Kofola, Coca-cola, Fanta, no proste vetko bublinkové a sladké##Čistá voda z vodovodu, sem tam nejaká neperlivá minerálka, rôzne čaje##raz tak, raz onak
ja mam straaasne rada sladke napoje...hlavne teraz v lete ich mama kupuje vela...alev zime najcastejsie pijem caj..........moznost raz tak raz onak som nevybrala lebo otazka je ake typy napojov preferujem,nie ktore musim
ja pijem iba ľadovú vodu zo studienky v lese alebo žihľavový čaj, minulý rok som natrhala veľmi veľa žihľavi a vysušila som ju a tak mám čo piť furt, hahahaha... ale tak hlavne že je to zdravé, odkedy som začala piť žihľaváč každý večer tak sa cítim oveľa lepšie, vrelo odporúčam !
vinea sprite cola (nekupujte si prosimvas vineu rose), ale inac skoro stále voda.. a v poslednom čase mlieko..vela mlieka takého ale iného... kde je citit fakt chut smotany
@waagbistritz69 presne teraz ju dopíjam ledva ledva, no mne to pripadá tak, že už nevedeli čo, tak zmiešali v dákom sude bielu vineu s červenou, a vzniklo toto.. bé
ochutené minerálky, ale nie tie farebné a veľmi sladké, čo sú vlastne tiež limonády, skôr tie "miernejšie" ochutené alebo ako to nazvať ako magnesia, bonaqua a tak
@rainyday mne tá rose chutí, síce vineu pijem tak raz za polroka, ale určite si budem vyberať rose, lebo biela a červená je síce dobrá,ale sú strašne presladené, tá rose aspoň nie je taká sladká.
mohli by aj bielu a červenú menej sladiť, lebo to čím to sladia úplne zabíja jej chuť, čo je škoda :/
ako kedy terza stale cistu vodu a kedmam chut na bublinkovane tak sprite lemona z lidla ... kofola energetaky atak a v july som frcala asi tyzden na dzusoch!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale nie. Vychladená kofola je najviac najlepšia.
ja nechápem, prečo má niekto potrebu stále sa farizejsky chvastať svojím zdravým a ekologickým životným štýlom
taký Rizman je stokrát skromnejší a tisíckrát užitočnejší pre prírodu
a cez zimu vedie čaj
mohli by aj bielu a červenú menej sladiť, lebo to čím to sladia úplne zabíja jej chuť, čo je škoda :/