My sme napríklad hrávali v triede ping-pong na laviciach s knižkami alebo sme plnili igelitky vodou, plameňomety z deodorantov na telesnej.. same blbosti
Sám som si musel napísať poznámku, že nemám DU ani zošít (pritom DU som mal hotovu len zošít doma na stole) tak som si iba napísal, že nemám zošit a keď mi to podpísala, ešte mi dala druhú poznámku, že klamem
Mandarinkove vojny
Balonove vojny
Gastanove vojny (au!)
krieda v hlave vyvolenym ucitelkam
Oblievacka samozrejme
kradnute kreslo zo spodnej chodby priamo v triede
zatvaranie do skrine nesympatickych piatakov (prevazne)
Preliezanie cez okna na 2. poschodi
..ozaj este nadrzany vodovodny kohutik neskor sa zlomil chudak... :happy:
No a na konci sa chalanom podarilo aj rozbit 2 okna za 15 min
Fu a este veela veci len si teraz nespomeniem...
Nuz taka bola cirkevna
Neviem, či je to až taká vylomenina, ale chcelo to dávku odvahy ísť so spolužiačkou dofajčené dať pustiť do školského rozhlasu cez veľkú prestávku D-Jahsta Evil Freddy a tancovať si na to pred tabuľou pamätám sa, ako sa mi podozrivo pritom jedna učiteľka pozerala do očí..o to viac, keď to začalo hrať
Guľovačky v triede, hádzanie mokrej špongie cez celú triedu, vykopávanie papúč za tabuľu...
Raz sme s kamarátkou doniesli do školy pollitra burčáku, dalo sa to kolovať a... keď sa to dostalo ku mne, už neostala ani kvapka .
V školskej jedálni sa na učiteľských stoloch sabotovalo pevné zašróbovanie vršku solničiek.
Keď bola lepkavá ryža, vždy sa spravili z vidličiek katapulty a strieľali sa do cudzích vlasov. Šlo to aj so šunkaflekmi.
V šatniach na prízemí (bola tam tma) sa vymieňali topánky a párovali s podobnými ale inými, to boli pekné momenty, keď si to niekto nevšimol ...
Hral som na klavíri,... mal som to zakázané
Popiskoval som si na hodine
Neposlúchal som ..
Hral som futbal cez prestávky..s papierovou loptičkou ..
A hrali sme všetko čo sa dalo od shoviek až po bitky
@melancholik mini kuše s mini šipmi štipec z garniže jaaj to by som bol aj zabudol a pamatas co nam dali na obede v ten den ? suche cestoviny, a jak sme im to zaniesli nas5 ani sme z toho nezedli nic
@karchie ... hej a počas obeda ,, nerozprávajte ! ,, tušim rusňáková a neviem kto to už na teba nahukal pred všetkými v jedalni že všetci zostali ticho kvoli tomu že sme sa smiali a potom si odišiel z jedaône a všetci namna pozerali, bolo to mega trapne
ja si pamatam šimkovu ako nas otačala pri jedalni vždy že sme chorí a chodime tam s obedarmi ,, kto ja vam triedny??,,
Skrýval som spolužiakom peračníky.
Potom sa to dosť rozšírilo a znásobilo až do podoby, keď si tie peračníky začali hádzať do hajzlov...
Well, I was thirteen yo back then...dont blame me :ehm:
na základke asi nič, ja som bola to chudiatko, tučné dievča (až do 8.triedy), ktoré stále niekto šťuchal a šteklil ale spolužiaci boli celkom šiši, kopali si loptu v triede, potom keď im ju zobrala triedna tak si doniesli ďalšiu, a keď zobrala aj tú, tak si kopali topánky namiesto nej. a raz aj vykopli dvere, ale inak sme boli normálni relatívne
na strednej som bola tiež kľuďas, iba sme chodili fajčiť a keď nám zavreli hlavný vchod tak sme sa preplížili popri bufete ku kontajnerom, za ktoré sme sa schovávali s cigami a neskôr fajčili tuším aj so školníkom
jediná moja ,,vylomenina" bola to, že som namiesto v pondelok doniesla ospravedlnenku v utorok za predchádzajúci týždeň a triedna to akosi nevydržala a dostala som pokarhanie riaditeľom ako nejaký strašný rebel...
a ešte so mnou raz riešila veci, keď mala pocit, že je zo mňa problémový študent, prestala som sa toľko venovať učeniu, pretože som mala 2 aj 3 brigády naraz a namiesto do školy som chodila makať a spravila som si ďurky do uší a dala prepichnúť peru, a zrovna v období keď sa naši rozvádzali, tak si myslela, že som psychicky narušená z toho asi.
no a sem tam, keď sme sa dopočuli o neočakávanej písomke (hlavne z matiky) tak sme sa zvrtli pred školou o 180° a presedeli až do poobedia niekde v krčme na cige a káve, takže sme mali dosť veľa vymeškaných hodín - tuším najviac z celej školy ( a to sme boli babská trieda) pekné časy to boli, fakt!
zabudla som! keď sme mávali tvorivé dielne (dvojhodinovka alebo trojhodinovka neviem už), tak sme vyskakovali z okna a utekali domov (bolo to v piatok, posledné hodiny) a raz sme to tak krásne naaranžovali, učiteľka si išla len do kabinetu niečo zobrať a my sme povykladali stoličky a všetky povyskakovali z okna a išli preč (asi na pivo)
chceli sme si vystreliť z matikára raz. tiež sme povykladali stoličky a všetky sme sa postavili k stene k vešiakom a zakryli sa zavesenými vetrovkami a kabátmi. chudák prišiel do ,,prázdnej" triedy. nebola to vylomenina zrovna, ale si dodnes pamätám ako sme sa ltt udržali aby sme sa nezačali pod tými bundami ujebávať.
Na ZS sme mavali pravidelne na nastenke pripnute koliesko salamy.
Na SS sme mali challenge, na kolkych miestach v jeden den zvladneme fajcit bez opustenia skoly a bez disciplinarnych postihov (dost s prehladom som vyhravala spolu s partakom, teraz na to nie som hrda..dobre no, jasne, ze som, ale viem, ze je to stupidna zabavka), masovo sme zdrhali cez okna a pocas zasobovania jedalne
Kradli sme v chemickom labaku, strasne vela.
Zahlasili sme sa na vselijake sutaze a, sportove udalosti, tvorbu nasteniek a manualnu pomoc skolnikom, a ofc sme sa cely den dolezito prechadzali po chodbach s papierom pod pazuchou a nerobili nic.
Denne XP sa proste udelovalo za najelegantnejsie ujebanie sa od povinnosti a porusenie maximalneho poctu bodov skolskeho poriadku.
na základke sme robili také hovadiny:
raz chalani hromadne vyhodili naše tašky von oknom a keď sme ich išli zobrať, tak nás zhora z okna obliali (oblievanie bola u nás bežná záležitosť, to sme robili aj v triede a bolo nám jedno, že je celá mokrá
...ďalej sme sa zamkli v triede a kľúč vyhodili von oknom
...a najviac bolo, keď sme sa v triede ohadzovali tekvicami a ja som sa omylom trafila do lampy (ani neviem, ako sa mi to podarilo) a tienidlo z nej padlo spolužiakovi na hlavu
Obhadzovanie tekvicami atd.to je take klasicke ,utekanie tiez...asi najviac sa hanbim ze som bol na ZS dost drzy.raz som slovencinarke povedal ked na mna kricala ze Aale klud mojaa.bola smutna.potom nam vravela,ze ked sa budeme smiat postihnutym ludom budeme aj my postihnuti,tak som jej povedal ze jej mamka sa musela strasne vysmievat.to mi je aj trosku luto.a potom take zdrhacky atd.a na strednej tradicne poza,pisanie si sam ospravedlnenky,ozratie na triednom vylete a raz sme mali v skole chemiu a odpadla nam,sli sme na pivo a potom sme mali konverzaciu v anglictine a taka konverzacia naozaj este nikdy nebola.kecali sme jak draci dobre bolo,aj my to chyba aj nie
@dali12 jj mne bývalo potom tiež dosť ľúto, keď som bol drzý na pani učiteľku , my sme mali prevažne v pohode vyučujúcich a mysleli to s nama dobre ...
s kamoškou sme na záchodoch zobrali toaleťák... odrolovali veľký kus urobili z neho guličku s tým že jeden taký dlhý pásik trčal tu guličku sme namočili do vody a šupli hore o strop, kde sa to krásne prilepilo, pričom ten pásik trčal dole...takto sme pokračovali asi s 20-30 kusmi a keď niekto otvoril dvere tak vyjavene čumel na tú vzniknutú záclonku z toaletného papiera nakoniec nás ale nejaké bifle natreli a skončili sme u riaditeľa ale kašlať na to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
pred pár mesiacmi som tu mal forum na podobnú tému
Mandarinkove vojny
Balonove vojny
Gastanove vojny (au!)
krieda v hlave vyvolenym ucitelkam
Oblievacka samozrejme
kradnute kreslo zo spodnej chodby priamo v triede
zatvaranie do skrine nesympatickych piatakov (prevazne)
Preliezanie cez okna na 2. poschodi
..ozaj este nadrzany vodovodny kohutik neskor sa zlomil chudak... :happy:
No a na konci sa chalanom podarilo aj rozbit 2 okna za 15 min
Fu a este veela veci len si teraz nespomeniem...
Nuz taka bola cirkevna
Raz sme s kamarátkou doniesli do školy pollitra burčáku, dalo sa to kolovať a... keď sa to dostalo ku mne, už neostala ani kvapka .
V školskej jedálni sa na učiteľských stoloch sabotovalo pevné zašróbovanie vršku solničiek.
Keď bola lepkavá ryža, vždy sa spravili z vidličiek katapulty a strieľali sa do cudzích vlasov. Šlo to aj so šunkaflekmi.
V šatniach na prízemí (bola tam tma) sa vymieňali topánky a párovali s podobnými ale inými, to boli pekné momenty, keď si to niekto nevšimol ...
Popiskoval som si na hodine
Neposlúchal som ..
Hral som futbal cez prestávky..s papierovou loptičkou ..
A hrali sme všetko čo sa dalo od shoviek až po bitky
A vlastne bol som preto najhoršie decko
..
ja skôr rád spomínam na gabrišku a na tie mini kuše čo sme mali
ja si pamatam šimkovu ako nas otačala pri jedalni vždy že sme chorí a chodime tam s obedarmi ,, kto ja vam triedny??,,
Potom sa to dosť rozšírilo a znásobilo až do podoby, keď si tie peračníky začali hádzať do hajzlov...
Well, I was thirteen yo back then...dont blame me :ehm:
na strednej som bola tiež kľuďas, iba sme chodili fajčiť a keď nám zavreli hlavný vchod tak sme sa preplížili popri bufete ku kontajnerom, za ktoré sme sa schovávali s cigami a neskôr fajčili tuším aj so školníkom
jediná moja ,,vylomenina" bola to, že som namiesto v pondelok doniesla ospravedlnenku v utorok za predchádzajúci týždeň a triedna to akosi nevydržala a dostala som pokarhanie riaditeľom ako nejaký strašný rebel...
a ešte so mnou raz riešila veci, keď mala pocit, že je zo mňa problémový študent, prestala som sa toľko venovať učeniu, pretože som mala 2 aj 3 brigády naraz a namiesto do školy som chodila makať a spravila som si ďurky do uší a dala prepichnúť peru, a zrovna v období keď sa naši rozvádzali, tak si myslela, že som psychicky narušená z toho asi.
no a sem tam, keď sme sa dopočuli o neočakávanej písomke (hlavne z matiky) tak sme sa zvrtli pred školou o 180° a presedeli až do poobedia niekde v krčme na cige a káve, takže sme mali dosť veľa vymeškaných hodín - tuším najviac z celej školy ( a to sme boli babská trieda) pekné časy to boli, fakt!
chceli sme si vystreliť z matikára raz. tiež sme povykladali stoličky a všetky sme sa postavili k stene k vešiakom a zakryli sa zavesenými vetrovkami a kabátmi. chudák prišiel do ,,prázdnej" triedy. nebola to vylomenina zrovna, ale si dodnes pamätám ako sme sa ltt udržali aby sme sa nezačali pod tými bundami ujebávať.
Na SS sme mali challenge, na kolkych miestach v jeden den zvladneme fajcit bez opustenia skoly a bez disciplinarnych postihov (dost s prehladom som vyhravala spolu s partakom, teraz na to nie som hrda..dobre no, jasne, ze som, ale viem, ze je to stupidna zabavka), masovo sme zdrhali cez okna a pocas zasobovania jedalne
Kradli sme v chemickom labaku, strasne vela.
Zahlasili sme sa na vselijake sutaze a, sportove udalosti, tvorbu nasteniek a manualnu pomoc skolnikom, a ofc sme sa cely den dolezito prechadzali po chodbach s papierom pod pazuchou a nerobili nic.
Denne XP sa proste udelovalo za najelegantnejsie ujebanie sa od povinnosti a porusenie maximalneho poctu bodov skolskeho poriadku.
Chyba mi to, damn
@narazuvzdorna u nas po labákoch raz niekto hodil do pisoárov kúsok sodíka
raz chalani hromadne vyhodili naše tašky von oknom a keď sme ich išli zobrať, tak nás zhora z okna obliali (oblievanie bola u nás bežná záležitosť, to sme robili aj v triede a bolo nám jedno, že je celá mokrá
...ďalej sme sa zamkli v triede a kľúč vyhodili von oknom
...a najviac bolo, keď sme sa v triede ohadzovali tekvicami a ja som sa omylom trafila do lampy (ani neviem, ako sa mi to podarilo) a tienidlo z nej padlo spolužiakovi na hlavu