heh ja by som chcela byt smetiarka skoda ze enbola taka otazka ved smetiar je zabavne povolanie ... heh ale dala som robotnicka lebo ja som taka leniva
Tak keby som musela, tak asi každé , keby som živila rodinu, ale ako prvé čo nie mi napadol hrobár a keď som čítala komenty tak sa zhodujem aj s komentom @10
všetky...aj všetky manuálne... okrem tej operátorky,asi rok dozadu som robila v jednej firme,pohodlná práca,sedela som len pri pc a volala s luďmi,na hodinu som mala 150 Sk v čistom
upratovacka...neznasam upratovat len vlastnu izbu a ze by som sa tym mala zivit. tak jasne ze keby som surne potrebovala peniaze tak by som sa dala prehovorit. ale tak zas naco trapim ten mozog v skole keby som tak mala skoncit?
nikdy by som nemohol robit na bitunku, vo velkospracovni mäsa alebo v niecom podobnom, potom v pohrebnych sluzbach- pri mrtvolkach , a asi ani v nemocnici-na niektorych oddeleniach...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov