Kedže sa nachádzame v čase, kedy sa na svete aktivujú milióny nových telefónov a nový mobil dostalo určite aj veľa birdzákov tak ma zaujíma ktorá značka bude teraz prevládať
@asceticjunkie už skoro dedka wildfire S, zatiaľ slúži tak neriešim nový
dostali sa ku mne rôzne zariadenia s androidom, aj rootnuté no nie je to ono, to pravé orechové, abo sa naseriem a potom prejdem na lumiu
Xperia SP a z Android telefónov tejto kategórie najlepšie odladený systém aký som videl (aj podľa diskusií na nete). Výkonovo sa tlačí na smartfóny vyššej triedy podľa benchmarkov a otvorím 15 aplikácií a ani si to nevšimnem.A to na Xperia X10 čo má otec otvorím jednu a na ďalšiu čakám dva dni.
Vždy to bola lacná nokia, lebo každý nový telefón väčšinou skončil vo vode. Ale keďže sa už dlhšiu dobu nestala nehoda, kúpil som si asi pred mesiacom novú xperiu.
ja zatial ZTE ale dufajme v najblizsich dnoch (mozno este dnes) budem mat samsung (ktory by som za normalnych okolnosti nikdy v zivote nechcela ale teraz som v nudzi
mala som samsung, dokedy som ho nestratila predvcerom :/ za dobrotu na zobrotu, este pomaham aj slepemu do šaliny a za odmenu mi zmizne mobil ...
Tak teraz budem mat taky aky vyprosim od niekoho ...
mám starší už - S8500 Wave. bola by som s nim veľmi spoko a nemenila, keby nemal badu, resp. keby sa dal vymeniť os. nové samsungy sú moc veľké proste, môžu byť akokoľvek super, nechcem také placky obrovské... teda mini by boli ok, ale... nechcem proste samsung, chcem nejaký, čo som ešte nemala
fakt? ale sa mi aj dosť často reštartuje a tak, a appky sa mi vypínajú občas, a neviem, či by toto android vyriešil... ale ak hej, išla by som do toho, lebo 200+ € teraz na mobil vyhadzovať nechcem
na iné som veľmi nepozerala ešte, nejako záväznejšie. ale blackberry z10 sa mi páči (síce dizajn jak všetko teraz, ale aspoň to neni tak otrepaná značka
@bcmuro praveze ten apple ma kopec zbytocnych sraciek... ine znacky podavaju ROVNAKY ak nie ovela lepsi vykon a stoja aj o 100 € menej, pri appli si platis len za znacku
@luc.ka teoreticky by to mal zvladnut kazdy podla navodu...prakticky tazko povedat...neviem akym sposobom sa to da a neviem kam siahaju tvoje vedomosti aby som vedel urcit ci by si tomu navodu rozumela
tak... zvládla som podľa návodu apgrejd na bada 2 ale neviem teda... to asi zvládol samsung kies a nie ja
ale tak nie som až taká hlúpa, jak sa tvárim, trúfam si na to 8) ale až zajtra..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
dostali sa ku mne rôzne zariadenia s androidom, aj rootnuté no nie je to ono, to pravé orechové, abo sa naseriem a potom prejdem na lumiu
ja zatial ZTE ale dufajme v najblizsich dnoch (mozno este dnes) budem mat samsung (ktory by som za normalnych okolnosti nikdy v zivote nechcela ale teraz som v nudzi
Tak teraz budem mat taky aky vyprosim od niekoho ...
@25 yuntab? kde sú tie časy nokie, se a siemensu...
na čo konkrétne sa pýtaš? prečo nechcem samsung, alebo prečo chcem niektorý z menovaných?
mám starší už - S8500 Wave. bola by som s nim veľmi spoko a nemenila, keby nemal badu, resp. keby sa dal vymeniť os. nové samsungy sú moc veľké proste, môžu byť akokoľvek super, nechcem také placky obrovské... teda mini by boli ok, ale... nechcem proste samsung, chcem nejaký, čo som ešte nemala
Neoficiálnou cestou samozrejme
A aký by si chcela iný?
fakt? ale sa mi aj dosť často reštartuje a tak, a appky sa mi vypínajú občas, a neviem, či by toto android vyriešil... ale ak hej, išla by som do toho, lebo 200+ € teraz na mobil vyhadzovať nechcem
na iné som veľmi nepozerala ešte, nejako záväznejšie. ale blackberry z10 sa mi páči (síce dizajn jak všetko teraz, ale aspoň to neni tak otrepaná značka
a kde, kto, ako? a zadarmo?
A vysvetlíš mi, načo je dobré mať 5394749479 mobilov?
Ja mám jeblé ZTE.
Nie, tri.
ta ja nevim, čo je legendárne a čo nie a je mi jasné, že všetko sa nejako dá, ale.... zvládnem to sama?
tak... zvládla som podľa návodu apgrejd na bada 2 ale neviem teda... to asi zvládol samsung kies a nie ja
ale tak nie som až taká hlúpa, jak sa tvárim, trúfam si na to 8) ale až zajtra..
zajtra v zmysle - keď sa zobudím.
lebo už som bola nasmerovaná do postele