Caute, ake prostriedky pouzivate alebo ake cinnosti robite na zdolanie(oddialenie) veľmi velmi, veľmi veľkeho stresu ??? Dajte nejake osvecene typy... Dik
aj ty teraz maturuješ? je dobre si dobriať veľa spánku, obklopiť sa priateľmi, zabavovať myseľ, zdravo jesť a dopriať si pohyb, dodržovať pitný režím a hlavne myslieť pozitívne. Stres máš asi hlavne z učenia. Mne pomáha keď sa tie veci naučím a potom si vydýchnem a kus stresu zo mňa opadne..
v podstate to zavisí od toho preco mam stres..ked som mala pred vystupenim tak si vzdy pustim nejaku dobru music,zatancujem si doma zaspievam dam si pol deci a potom si hovorim..ale co sa bojis co stresujes?to bude dobree neboj ved ty si tak sikovná..co by si to nezvladla? hm??...a tiez je dobre nebyt sama
idem sa do lesa vykričať(pomáha to), v poslednom čase som si kúpil dakú guľu,čo sa dá stískať a tým zo seba vybúraš stres,hnev a všetko ostatné. funguje to odkedy ju mám tak som svieži no a samozrejme čokoládka to istí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov