mozno by som tomu nechal normalne nazov Curritulum Vitae, ale ak by nakladat trval na tom, aby sa moja bibliografia nejak volala, tak by to bolo: No ved toto, no!
Myslím, že moja autobiografia bude písaná v aute, pri jej písaní sa budú pojedať len biopotraviny a samozrejme bude obsahovať graf (pravdepodobne závislosti veku na čase v tvare sinusovky).
Beletrizovaný CV - sloh som nazvala Nejako bolo, nejako bude (čo sa vzťahovalo najskôr k budúcemu rozvoju mojej schopnosti napísať stranu a pol absolútne ničoho absolútne o ničom).
Moje pamäti zaslúžilej drogovej magnátky, jadrovej fyzičky, reformátorky vzdelávacieho systému atď. atď. sa budú volať Pod ryšavým obočim: A Whiny Emokid´s Life Story / ,,Can´t sleep, gonna die" / Obrvený epitel a iné zlomové momenty / Being Miserable 101.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
(neviem)
Zatiaľ to vyzerá na asi tak dvojstranový letáčik bez nejakého konkrétneho názvu
suhlasim s tebou... to sa uvidi neskvor
Zoznámme sa, ja som Jana
Od vtedy- do dnešného dňa
( vždy padne táto veta pri nejakom zoznamovaní
Bola som, som, nebudem
Do koní sa nestrieľa
Moje pamäti zaslúžilej drogovej magnátky, jadrovej fyzičky, reformátorky vzdelávacieho systému atď. atď. sa budú volať Pod ryšavým obočim: A Whiny Emokid´s Life Story / ,,Can´t sleep, gonna die" / Obrvený epitel a iné zlomové momenty / Being Miserable 101.