Nijak, lebo ludský organizmus nie je schopný stráviť tolko mäsa každý den.... Ak to myslís tak, že na ranajky slanina so sunkou, na obed bičie gule s kravskými stehnami, a na večeru pečené kurčatá atd.....
a vegetariani by sa volali bylinozravci či ako? Proste tiež to musí mať nejaký názov a ujo google to nevie. @3 ráno zjem prazenicu so slaninou, na obed si dám kuracie rezne a na večeru si dám trebárs udenu klobásu. problém? žiaden.
@littlesecret69 keď chytíš infarkt v 25ke tak k nemu budeš musieť ísť... Cholesterol sa totiž "kopí" v cievach a postupne ich upcháva. Môže to viesť k infarktu alebo mŕtvici...
@littlesecret69 podľa mňa to možné nieje.. Chcel by som vidieť ten organizmus ktorý by toto vedel stráviť. Je to mastné, vyprážané... Musel by si to minimálne niečim zajedať čo by bolo rastlinného pôvodu.
Ja som si to naštudovala! Vegetarián pochádza z latinského vegetus (plný života), ako sa vraj vegetariáni cítia.
Za predpokladu, že pri takejto strave sa budeš cítiť unavene a nezdravo (unavený - languidulus), odtrhneme -us a pridáme -arián. Vysledkom je slovo LANGUIDULARIÁN.
Jéj, ja keď sa pre niečo nadchnem... bude zo mňa etymológ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Degetariáni?
@3 ráno zjem prazenicu so slaninou, na obed si dám kuracie rezne a na večeru si dám trebárs udenu klobásu. problém? žiaden.
Čo na to hovorí tvoj doktor? Cholesterol pohoda? Kus napiču stravovanie
Za predpokladu, že pri takejto strave sa budeš cítiť unavene a nezdravo (unavený - languidulus), odtrhneme -us a pridáme -arián. Vysledkom je slovo LANGUIDULARIÁN.
Jéj, ja keď sa pre niečo nadchnem... bude zo mňa etymológ