Zistil by som si viac o tej sekte a podľa toho, aká sekta by to bola by som sa už rozhodol, či sa s ňou o tom porozprávam. Ale v podstate pokiaľ tú sektu tajila predo mnou, a správa sa ku mne úplne dokonale ako aj predtým, sektu by som nechal sektou a bolo by mi to jedno
tak ja predpokladám, že než by sa stala mojou priateľkou, tak by som si to všimol asi, nie ? S ľuďmi sa často rozprávam o rôznych svetonázoroch, o politike, o absurditách náboženstiev (napr.), takže určite by som si to všimol
plne by som ho v tom podporovala! XD já by som aj pridala sa ale tak zase podľa toho jaká, keď dáka zhruba nevinná tak ok ale keď dáke vraždy a tak no tak sorry kamoš, ádié
takto... keby v nejakej sekte.... ako náboženstve alebo filozofií ktorá mi do mˇbna nejak nezasahuje tak ok.... ak nie, tak yb som sním ani nehcodila lebo by sa prejavoval ako sektarsky oný...
@gratz@mariquittka nie kazdy sa prejavuje ako sektar. niektori to taja a spravaju sa uplne normalne a ked si ziskaju doveru, tak vtedy zacnu ukazovat pravu tvar. a pytam sa to len tak, nemam s tym nastastie skusenosti.
Kamarát takto zistil po 2,5 ročnom vzťahu (!!) že jeho frajerka je jehovistka. A že keby zomieral, a mohla by ho zachrániť darovaním krvi, neurobila by to. Tak sa s ňou rozišiel..
@cicatrix pravdepodobne by ma to zaskočilo a určite by sa mi to nepáčilo, sekty niesu ničim prospešne, čim skor sa z nich dostaneš tym lepšie, a uplne najlepšie je sa do nich hlavne nedostať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@gratz @mariquittka nie kazdy sa prejavuje ako sektar. niektori to taja a spravaju sa uplne normalne a ked si ziskaju doveru, tak vtedy zacnu ukazovat pravu tvar. a pytam sa to len tak, nemam s tym nastastie skusenosti.
a ak by som to zistila až po tom, tak by som sa asi rozišla.
A ked od nej nebudu chciet osobne udaje ani prispevky