Ako by ste si zarobili, keby ste mohli isť 5 rokov do minulosti?
Ja ..keby som sa ocitol v roku 2007...asi by som isiel do nahravacieho študia..a volako by som "znovunapisal" vsetky velke radiove hity za posledných 5 rokov..a yvtvoril by som najlepšie album vobec..chapete..všetky najlepšie hity (najviac predavane) od r
@som123 ved ja viem ze to nieje take jednoduche..ale dnes som nad tym rozmyslal na dejepise..kam by som isiel..mam tie najsongy v halve..melodie aj texty..kam by som isiel?
Ja osm si vedomý, že vela predali aj mená umelcov a marketing..ale skús si predstaviť 15 najviac zárobkovych pesničiek @5 na jednom albume... ..ja viem..velmi sa nudím asi
@hawaitypek myslíš, že by si zarobil niečo? ja som myslel ako by ste si zarobili milióny ...ak by si dajme tomu varoval pred zemetrasenim v japonsku...kto by ti veril? alebo kamosom nieco co vies..od nich by si asi miliony neziskal
@romanzkrajinyx ak sa nudíš, trochu sa pozri do ekonomického pozadia mainstreamu. Mainstream sa nepredáva podľa hudobnej kvality. Predáva sa podľa toho, ako je jeho interpret momentálne "cool", keď ho vďaka masívnemu marketingu všade tlačia a vytvoria z neho novú modernú ikonu vymletých amerických tínedžerov.
Bez marketingu ti zlepený album podobného odpadu bude na dve veci. "Cool" sa zadarmo nestaneš, takže kvôli tomu si ťa masy nekúpia, a tí, ktorí kupujú reálnu hudbu, si nekúpia mainstream vôbec (či už od teba, alebo ten dnešný).
@4lex akurát, že nikde nebolo spomenuté, že aj takéto full-random udalosti sa znova stanú úplne rovnako a pravdepodobne to tak ani nebolo myslené...to potom netreba rozmýšľať, čísla na jackpoty by sme si zistili všetci (aj ja som nad takouto odpoveďou uvažoval). Autor pravdepodobne chcel niečo s know-how, ktoré pred 5 rokmi ešte nebolo známe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
to nie je len o tom, že niekto príde s dobrou pesničkou a už je z toho hit
toto nie je správna cesta fantazírovania
Ja by som asi založil Dropbox, jeho autor má práve od založenia v 2007 majetok okolo 600 mil. USD.
(tu som si nasiel aj zoznam, keby dačo)
» en.wikipedia.org/wiki/List_of_be...
Ja osm si vedomý, že vela predali aj mená umelcov a marketing..ale skús si predstaviť 15 najviac zárobkovych pesničiek @5 na jednom albume... ..ja viem..velmi sa nudím asi
Bez marketingu ti zlepený album podobného odpadu bude na dve veci. "Cool" sa zadarmo nestaneš, takže kvôli tomu si ťa masy nekúpia, a tí, ktorí kupujú reálnu hudbu, si nekúpia mainstream vôbec (či už od teba, alebo ten dnešný).