že anjel strážny nemá revať, keď sa niekto vrhá do nejakých nebezpečných situácií, pretože si to oni vybrali sami a chcú to podstúpiť. a ak sa potom zjebú s neotvoreným padákom, tak to má brať ten anjel v pohode, lebo oni si zažili skok z lietadla.
inak povedané, že nechcú stále žiť v obavách, že by sa im niečo malo stať, že jednoducho chcú robiť to, čo chcú robiť a nech im nikto k tomu nemaľuje čerta na stenu.
@sugy1 a @coleshepter veď práve preto to u babky v dedine bolo a stále, keď okolo toho prechádzam, tak sa nad tým zamýšľam a viacerých ľudí čo som sa odtiaľ pýtala, že čo to znamená.. nevedeli to páči sa mi tá myšlienka, ale neviem čo znamená
@zelinka tak asi žiť opatrne a stále sa vyhýbať nebezpečným alebo zlým situáciám pre nich nie je plnohodnotný život, preto prosia svojho anjela, aby neplakal, pretože on by ich mal práve pred takymi situáciami mal chrániť
Daky "Aniel" plakal lebo si myslel ze 'oni' nechceli svoje sny "ziť ".. ale nasprejovali mu na stenu pred dom odkaz ze to tak nie je, aby Aniel nebol smutny...
tak ten basnicky prostriedok je zaujimavy, ale uz by mali ludia vazne prestat s tymi anjelmi a inymi hovadinami... anjel, diabol atd vznikol len zlym prekladom z hebrejčiny....
@grietusha Ďakujem, niečo podobné som chcela napísať aj ja, ale ešte nine som v stave rozumne formulovať vety tak, aby to pochopil aj niekto iný okrem mňa
A navyše mi to pripadá ako pseudointelektuálna myšlienka, pozliepať XY slov a snáď z toho niečo vzikne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
inak povedané, že nechcú stále žiť v obavách, že by sa im niečo malo stať, že jednoducho chcú robiť to, čo chcú robiť a nech im nikto k tomu nemaľuje čerta na stenu.
nie,
taká zle gramaticko rádoby literárna obdoba YOLO
moze byt ?
A navyše mi to pripadá ako pseudointelektuálna myšlienka, pozliepať XY slov a snáď z toho niečo vzikne
odseknut im ruky !