nemám s tím skúsenosti takže ti s tím asi veľmi nepomôžem ale veď úplne stačí keď si nájdeš pár blízkych ľudí načo ti bude keď budeš hviezdou školy a žiaden skutočný priateľ..... toť môj názor
urob si partiu najlebsich kamosov , vyvadzaj snimi a ak budete dobry tak sa vam budu chcet aj dalsi kamosi spriatelit.Potom budete velka skupina a mas to vo vrecku.a hlavne vela komunikuj a ukas za sa nicoho nebois!!!!!!!!
potrebuješ moc byť populárna? Kašli na to, nájdi si ľudí, ktorých budeš brať v pohode a ktorý budú brať v pohode teba, aj keby bol taký len jeden človek.
Tak si májdi tú svoju partiju. Choďi na párty spoznávaj ľudí. Možno vieš hrať na gitare ukáž to kamošom ale nie príliš aby si nemysleli že sa frajeruješ, alebo si dobrá v učení taak davaj opisovať úlohy a pomahaj spolužiakom v Škole, prípadne doučuj. Zmeň štíl obliekania, alebo si daj šošovky ak nosíš okuliare.
Nijak? Čo ti to dá? Nájdi si svojich kamarátov, ži si svoj život.. a hold niekto už bude čučať z davu a bude obľúbený. Ale načo po tom tak túžiš? Ja som v každej novej škole prišla taká aká som, správala sa tak ako som chcela... a bola som spokojná... Hold neviem beztak čo by ti to dalo, akurát závisť a falošných kamarátov ktorý by ťa veeeľmi rýchlo opustili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
... zakriknuty a skromny clovek je v dnesnej dobe akurat tak na smiech