Nejaké originálne nápady ako prejaviť náklannosť opačnému pohlaviu ak je to situácia , v ktorej toho dotyčného nestretávam moc často , nemá FB a nemáme blízky vzťah.
Neviem, ľudia si dosť komplikujú existencie tým, že im je zaťažko k niečomu dojsť priamo.
Proste za ním prídi, či si niekam nevyjde ako tu už niekto písal, daj najavo, že sa chceš lepšie spoznať, lebo o tom náklonnosť je. Proste nekomplikuj si to nejakou domnelou originálnosťou, ktorú ti niekto poradí, to bude načo dobré? Aby si zanechala dojem nejakej originálnej baby aj keď ňou vlastne nie si a tú originalitu si musela čerpať od iných?
karlotiskot suhlasím ale nie každy ma na takú priamosť gule :/ a čo sa týka originality...bolo to myslené skôr niečim iným ako je usmev a podobne...nepotrebujem vzbudit dojem originalnej baby len trefne naznačiť záujem
Ale mne príde, že to ako na to človek nemá gule je práve tým ako si to v hlave celé komplikuje, ako to niektorý pomaly berú jak dáku adventúru, kde musia prechádzať level za levelom, lebo inak by zlyhali. Nič nie je v takomto prípade lepšie ako priamosť, k druhéu ale aj k sebe. Množstvo ľudí napríklad robí tú chybu, že ak sa im niekto páči automaticky rozmýšľajú strašne dopredu až rovno k vzťahu a zabúdajú , že práve takéto veci miesto tých jednoduchších ako sú prejavy, majú mať nejakú postupnosť a človeka treba najprv spoznať, stráviť s ním nejaký čas, čo to sa o sebe dozvedieť atď...
usmej sa nanho a zacni sa rozpravat s nim...ak nie je tlk, tak to pochopi, akurat je otazne ako dlho bude trvat, kym ti to zacne opatovat....ja mam tiez rad, ak baba zacina konverzaciu, vela sa ma vypytuje, ale to neznamena, ze hned z nej som namako, ale chce to isty cas na spoznanie....ale ziez zavisi od toho, ako si pre neho atraktivna, ci je extrovert atd.
odsleduj nejakú stenu popri ktorej často chodí a sprav tam grafit v zmysle "Janka Mrkvičková milujem ta!" pod to daj podpis a ak bude mať záujem tak si ťa nájde
bratranec mi chce stále silou mocou nanútiť facebook, vraj tam budem baliť ženy, lebo na ulici sú strašne odmerané a také tie bla, bla, bla...že je to aj pre ne lepšie, keď si môžu niečo zo života daného človeka pozrieť práve na sociálnej sieti...do riti, to kde sme? veď ono osloviť nejakú nám sympatickú osobu...to je v tom toľko vedy?...
Ja som v tomto strašné teľa. Hovorím veci niekedy tak na rovinu, až ľudí desím. "Hej, si super", "Ja chcem byť radšej s tebou než doma", "Dnes vyzeráš výborne", no... a potom ostane trápne ticho, lebo čakajú, čo od nich budem v zápätí chcieť. A ja sa len debilne usmievam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Proste za ním prídi, či si niekam nevyjde ako tu už niekto písal, daj najavo, že sa chceš lepšie spoznať, lebo o tom náklonnosť je. Proste nekomplikuj si to nejakou domnelou originálnosťou, ktorú ti niekto poradí, to bude načo dobré? Aby si zanechala dojem nejakej originálnej baby aj keď ňou vlastne nie si a tú originalitu si musela čerpať od iných?