Ako dáva chlap najavo, že má o dievča záujem? Ale reálne.
Teda, nikdy som nemala problém s tým, že by som nemala čo a s kým. Problém je to, že mi nevadí začať. Ale to pokračovanie a tak, keď už mu dám najavo, že sa o neho zaujímam mi teda problém robí. Nikdy neviem, čo vlastne chce, ako to myslí. Aj keď to všetc
@belike me ja ti dám radu ale zbytočnú lebo ja som iný ako 95% chlapov takže ja ak to myslím vážne, tak samozrejme lichôtky, som milý ako sa len dá, proste naznačujem dotyčnej že podľa mňa je super a mať ju za frajerku by bola pre mňa česť
a podobné sračky, som vždy strašne trápne vtipný a tak
@lucina223 si si istá? Ja s ním sexujem. A tvárim sa, že som do neho neni zaľúbená. On je super, niekdy je dokonalý a niekedy nechápem, o čo mu ide. A nie nespýtam sa, pretože možno práve to, že neviem, čo to má celé znamenať je na tom zaujímavé.
@belikeme každý chalan je gamer, to je proste zákon to s tým húlenním by som nebral, istú dobu to vadilo aj mne a pochybujem, že polovica mojich známych bolo do mňa
alebo môžeš spraviť taký test ak si píšete, napíš mu že si sa mala dnes blbo bla bla a že máš na hovno náladu a ak si s tebou bude písať, kým nepôjdeš off alebo kým nebude jasné že už ti je fajn (kľudne to dlho naťahuj) tak ťa miluje ... nič iné so 100% úspešnosťou ma už nenapadlo
@belikeme - nikdy si nemôžeš byť istá? tak tú hru hraj s ním, buď taká aby si ani on nemohol byť istý. ak je hráč (čo vyzerá že je, inak by si si asi istá mohla byť), tak bude hrať ďalej ale trošku jednoznačnejšie, takže potom hraj ďalej aj ty, a tiež trošku jednoznačnejšie. a zrazu zistíte že je to úplne jednoznačné nech už to bude čokoľvek.
inak nejaký konkrétny a presný výčet príznakov že má záujem ti dať neviem, proste... má záujem, vidíš to na tom že sa o teba zaujíma, chce vedieť ako sa máš, čo nového v tvojom živote, atď... teda aspoň u mňa sa to tak prejavuje, ale ja som vraj tiež mierne atypický chlap, takže neviem.
@midnight Návod krásny, ale neužitočný. Pretože on je fakt individuum. Nepovie ani nenapovie nič. Jeden deň parádny, druhý deň akoby ani neregistroval že som. Neviem, a možno radšej nechcem vedieť..
ako? šťuchne ťa na facebooku , píše ti správy na nete... či v reálnom svete myslíš? niekedy ťažko povedať..niektorí majú záujem len krátkodobo, že to nezistíš niektorí dlhodobo a keď to teda sami nepovedia tak ťažko zistiť..keď sa tak ja zamýšľam..jeden mi to dával najavo tak, že ma prezváňal, celú noc mi sťahoval jeden seriál ale ja som si toho nejak neuvedomovala...až keď mi to napísal v smske druhý to prejavoval zase tak, že mi volal a pýtal sa ma sprosté otázky typu: "čo urobíš za sto korún" a ja že nič "a za dvesto" nič..za "tisíc" nič.. a takýto typ rozhovoru viedol až pokiaľ zistil, že nemá šancu to sme boli deviataci ešte..potom mi už liezol do okna lebo som bývala na prízemí..tak som to okno zatvorila ...jeden mal zas nejaký kvet či čo so sebou a chcel ma odprevadiť zo školy domov už a nemohla som sa ho zbaviť až keď som vošla konečne do vchodu..Ďalší priniesol čokoládu, ale som ju nevzala a tak ju z nervou zahodil niekam veľmi ďaleko za stromy a potom ju šiel hľadať a nemohol nájsť
ďalší sa na mňa furt usmieval od ucha k uchu keď ma videl a ten jediný sa mi aj páčil tak som s ním potom chodila ale pekný bol no to bolo bohužiaľ všetko tak to nevyšlo..aha a ešte som si spomenula, že mi jeden písal na skype a volal ma potom von (aj to je znak záujmu nie? aj s tým som chvíľu bola držali sme sa za ruky a tak, ale povedala som mu, že nechcem vzťah alebo dačo také..takže ak sa ho spýtal kamarát kde má frajerku tak odpovedal na to: "my spolu nechodíme, to len tak vyzerá..."
a ten terajší, ktorého som spoznala pred troma rokmi mi to asi dával najavo keď sme si písala cez icq ale ja sa nepamätám veľmi ale potom sme si začali písať smsky a tak nejak sme si dali obaja najavo, že tam je nejaký záujem z oboch strán
inač rozpísala som tu toho veľa, ale väčšina sa stala fakt pred troma/štyrmi rokmi a ja nie som inač nejaká krásna alebo čo...neviem čo vtedy na mne videli..ale teraz ma už nikto nechce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
a podobné sračky, som vždy strašne trápne vtipný a tak
Prežívam čosi podobné,a jediná vec,ktorá sa dá spraviť,je na rovinu sa danej osoby opýtať
ak si chalan minimalizuje hru len kvôli tomu aby ti odpísal, just marry him!
na zakladke povie ze je doteba
na strednej ta stuchne na FB
a my muzi to povieme do oci.
alebo môžeš spraviť taký test ak si píšete, napíš mu že si sa mala dnes blbo bla bla a že máš na hovno náladu a ak si s tebou bude písať, kým nepôjdeš off alebo kým nebude jasné že už ti je fajn (kľudne to dlho naťahuj) tak ťa miluje ... nič iné so 100% úspešnosťou ma už nenapadlo
@belikeme Ja to robim formou lichôtok ,staromodné ale zatial zaberá
@idiotproof ale to este nic neznamena!!!
@meredithgrey cakame teda, mozno sa dozvieme
Ďakovala
@21 takto sa šíria klebety, tak to ani nechci vedieť
súhlas
alebo nie
inak nejaký konkrétny a presný výčet príznakov že má záujem ti dať neviem, proste... má záujem, vidíš to na tom že sa o teba zaujíma, chce vedieť ako sa máš, čo nového v tvojom živote, atď... teda aspoň u mňa sa to tak prejavuje, ale ja som vraj tiež mierne atypický chlap, takže neviem.
ďalší sa na mňa furt usmieval od ucha k uchu keď ma videl a ten jediný sa mi aj páčil tak som s ním potom chodila ale pekný bol no to bolo bohužiaľ všetko tak to nevyšlo..aha a ešte som si spomenula, že mi jeden písal na skype a volal ma potom von (aj to je znak záujmu nie? aj s tým som chvíľu bola držali sme sa za ruky a tak, ale povedala som mu, že nechcem vzťah alebo dačo také..takže ak sa ho spýtal kamarát kde má frajerku tak odpovedal na to: "my spolu nechodíme, to len tak vyzerá..."
a ten terajší, ktorého som spoznala pred troma rokmi mi to asi dával najavo keď sme si písala cez icq ale ja sa nepamätám veľmi ale potom sme si začali písať smsky a tak nejak sme si dali obaja najavo, že tam je nejaký záujem z oboch strán
inač rozpísala som tu toho veľa, ale väčšina sa stala fakt pred troma/štyrmi rokmi a ja nie som inač nejaká krásna alebo čo...neviem čo vtedy na mne videli..ale teraz ma už nikto nechce
Ale aby som zasa nejavil dojem debila, tak urcite javim o dievca vacsi zaujem Snazim sa viac komunikovat a podobne....