Zaujíma ma to len preto,lebo som sa dozvedel, že peklo sa nachádza v zemskom jadre a je tam asi okolo 5000 stupňov, tak ako na povrchu slnka a do pekla sa dostane každý druhý z nás mladých a horieť tam ostane na celú večnosť.
blbosť, peklo proste nejestvuje, peklo je tu na Zemi...ale to je jedno...a človek by tam nevydržal nič, lebo by mu z tej nesmiernej bolesti preskočilo a nič by nevnímal, len by sa rehotal a vrieskal detské riekanky
@13 u nás sa v jazykovej učebni (centrofixou) píše Hell is here.Počas konzervácie (12 hodín čistého času týždenne) si to nikto nedovoľuje spochybňovať.
Nerád to vravím,ale peklo ,ak ho už cheš takto brať je duševný stav takže nieje pri zemskom jadre,kde sa na chádza magma s teplotou o výške 5000°C a Belzeboss pri zemskom jadre je magma,láva sa to volá až keď sa to dostane na povrch
@Andrei23 nie veru, ani magmy tam niet..magma sa tvori tak vo vrchnom plasti, resp. v astenosfere ale urcite nie v zemskom jadre, ktore je mimochodom podla dohadov resp. seizmickych prieskumov pevneho skupenstva..
To je pravda tak to je, ale odsúdení v pekle to šťastie zmiznúť nemajú, lebo duša je nesmrteľná! ja viem je to brutálna bolesť, ale plne opravená, spravodlivá a len samo zavinená.
@lava debil, do tej "magmy" sa môže dostať keď už tak, iba duša a duša nemôže vnímať fyzickú bolesť... o pekle sa vždy hovorilo ako "stave mysle"... a nie o žiadnom konkrétnom mieste...
Tvoji rodičia buď aktívne fetovali, alebo by mali začať....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
urcite v biblii
peklo podla evanjelikov je miesto kde vas budu trhat na kusy a potom znova a znova a znova a znova...
kto videl constantina... tak by mohol mat cca optimisticku predstavu
a myslis den ako cast 24-hodinoveho celku, ked je vidno, alebo 24 hodinovy den?
@lava pocuvaj ty mas dake presne informacie, aj to, ze kazdy druhy z nas mladych
To je pravda tak to je, ale odsúdení v pekle to šťastie zmiznúť nemajú, lebo duša je nesmrteľná! ja viem je to brutálna bolesť, ale plne opravená, spravodlivá a len samo zavinená.
Tvoji rodičia buď aktívne fetovali, alebo by mali začať....