Tričko hádžem do koša na bielizeň hneď večer, keď ho vyzlečiem, ak som v ňom bola v práci. Ale ak som ho mala oblečené len pár hodín, tak si ho obleciem aj na druhý deň. Také na doma mám na sebe aj viac dní.
Záleží od toho, či je obtiahnuté alebo voľnejšie. Obtiahnuté dávam do pračky už po jednom dni, lebo potím sa vcelku dosť Ale voľnejšie niekedy nosím aj 3 razy kým ho dám prať
vacsinou po jednom dni, lebo som dlho prec z domu vzdy
ale ked idem v jednom tricku len na chvilu niekam, tak si ho aj nabuduce obleciem na tak kratsie, nech sa nazbiera ekvivalentny smrad
Ked je to tricko este pouzitelne tak vratim naspat do skrine a obleciem nablizsie tak o 2-3 tyzdne Kedze nenosim tie veci suvisle, tak si nepamatam ani kolko dni som nosila niektore veci a davam prat podla ich stavu.. Castokrat niektore veci vytiahnem a mam ich na sebe len 2 hodiny napriklad...
v priemere 2-3 dni, ale niekedy dám prať už po jednom použití ak som v ňom bola fakt celý deň hlavne napr keď cestujem, tak sa cítim špinavá, tak všetko dám prať.. tričká podoma nosím asi 3 dni a dám prať
Ked ho mam vonku tak urcite LEn raz. Lebo nie ze je apotene mi. Vadi ale ze je zznecistene vonkajsim prostredie a pelami a pod... Ked som doma tak jedno tricko nosim aj 3 dni a ptm periem.
Hocikolko... kym som sa v nom realne nespotil. Ale niekedy ani nestihnem, ked sa vecer osprchujem, tricko , teplaky mam par hodin kym pojdem spat zo skrine vybrate a rano ich nenajdem , bo mama ich dala prať ...
Dakedy aj tri dni vkuse nosievam ak nesmrdí alebo ho oblečiem raz a potom ho nechám na stoličke aj týždeň a zoberiem inokedy. Ale napríklad dnes som si do kostola vybral čisté a vyžehlené tričko a tak som sa spotil, že išlo hneď do prádla.
napriklad do posilky tricko hned jak dojdem vecer domov dam na radiator cez zimu dalsi den je uplne v pohode takmer jak po oprani pokial sa clovek pravidelne sprchuje a nasprejuje sa tak neni o com po tom druhom pouziti ho uz davam prat .... co sa tyka triciek na bezne nosenie zalezi kam idem ak ho mam na sebe hodinu je mozne ho pouzit aj viac nasobne ja ich takto striedam samozrejme ak ide o nejaky horuci letny den a niekde sa cely den tralagam tak tricko ide do prania hned
Niekedy vystriedam aj dva tričká za deň, lebo sa proste potím. Ale inak nikdy nemám tričko oblečené viac než jeden deň, potom putuje do prádla. Aj po dome nosím tričká len 2-3 dni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale ked idem v jednom tricku len na chvilu niekam, tak si ho aj nabuduce obleciem na tak kratsie, nech sa nazbiera ekvivalentny smrad