Keď vám skončil vzťah s nejakým človekom (vrátane veľmi dobrého priateľstva), ako dlho vám trvalo kým ste sa z toho spamätali? (v tom prípade že ste boli ten oklamaný, opustený,etc)
Mne nejak dlho netrvá sa spametať. Po pár dňoch ma to prejde. Prečo to vlastne ďalej riešiť a trápiť sa pre to? To že z toho budem pol roka v piči situáciu nevylepší
Hm.. Ja neviem, ja som idealista. Strašne dlho sa to ešte snažím dávať dokopy. Tmeliť, sádrovať, drôtovať.. všetko, čo ma v škole učia! Techník je habadej, len niekedy nič nespojí tak kvalitne a trvácne, ako by sme si priali. A potom cítiť zlyhanie, ktoré je napoly egoistickým problémom nad stratenou hodnotou a..
No asi tak deň... Nemyslím to v zlom, ale proste som si nejak povedala že to tak malo byť a koniec. Ale človek s ktorým som ani nechodila tak asi rok som bola stále skurvene namotaná.
ak sa ti to stalo prvý krát (alebo tvojej kamarátke, whatever) tak to bude trvať o čosi dlhšie.....ale postupne si na to zvykneš a ďalšie razy to už bude lepšie...
keďže moje vzťahy (aj priateľské) sú väčšinou hlboké, tak po rozpade (a je úplne jedno, či som bola oklamaná alebo nie alebo čo), sa z toho dávam dokopy dosť dlho.
nie takým spôsobom, že ležím na posteli a žerem čokoládu a som v depkách. ale proste zaplniť medzeru po človeku, ktorý pre mňa veľa znamenal, a naučiť sa znova dôverovať niekomu novému, mi dá zabrať.
Ked som sa rozisiel s poslednou byvalou, trvalo mi asi zo 2 mesiace kym som prestal riesit preco to muselo skoncit.. V podstate som sa vzdy dlho spamataval s rozchodom bezohladu na to, kto to skoncil..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ked som sa potom "zamilovala" do ineho chalana, rok a pol som sa "odmilovavala", ak nie dlhsie
ale preto to davam do uvodzoviek, lebo to nebolo take ozajstne teraz mam naozajstny vztah a s tymi 2 predtym sa to neda porovnat
A len jedna osoba u mňa po sebe nechala také prázdne miesto, že na ňu stále myslím asi príliš veľa.
nie takým spôsobom, že ležím na posteli a žerem čokoládu a som v depkách. ale proste zaplniť medzeru po človeku, ktorý pre mňa veľa znamenal, a naučiť sa znova dôverovať niekomu novému, mi dá zabrať.
...
...
15 rokov
...
...
I don't want to live on this planet anymore..