Chcel by som vedieť ako dostať infarkt. Raz pri vysokej záťaží a teplote 32-34 stupňov Celzia bez tekutín a behania do kopca som mal tlak 288 na 186 a pulz 116. Ale nič hrozné som necítil len som mal trochu strpnuté nohy
@sufurky preto som napisal takmer urcite. Jasne, ze sa da vyvolat umelo alebo obcas sa to stane kvoli HAK + geneticke faktory, kurenie ale vseobecne je to velmi zriedkave u zdravych ludi @limetkajaja pri fyzickej zatazi je vyssi tlak, pri silovych sportoch moze byt aj cez 400
@bress
(nijak, v tvojom veku pokym nemas nejaku vrodenu vadu, infarkt nedostanes takmer urcite.)
v tomto nemas vobec pravdu , infarkt moze dostat aj 15 rocny chlapec , nehovor mi že si nečítal nikdy spravy kde mlady chlapec alebo dievca dostalo trebars z energetakov infarkt .
Infarkt može dostat aj pokial nema upchate cievy a to tak že sa unho objavia tažké arytmie(abnormalne rychly pulz ) ktore mu mozu sposobit krvnu zrazeninu , a može mat kludne normalnu zrazanlivost krvi to nič nemeni na fakte .
@Michael760
infarkt sa dá dostat tak že trebars pocas velkych horucav nebudes pit vodu ale das si namiesto toho energetak a pojdes sportovat , vznikne ti tazka arytmie (abnormalne rychly pulz )
srdce ti bude strasne rychlo cerpat krv a ta krv sa bude zrazat a z toho ti vznikne krvna zrazenina ktora ti upcha cievu a mas ibfarkt na svete
@michael760 tak ked podavas takmer maximalny vykon asi tazko zmeras tlak, ale precitaj si nejake studia o vzpierani. @stalingrad1000 jezis ja som nenapisal, ze to nie je nemozne ale zriedkave velmi(statisticky) a vy sa pustite jak psy. Co ja mam byt jak kokot a zacat slovickarit napr. tam vyssie, ze to je akutnym upchatim a nie len ucphatim a take picoviny.
@bress vsak v poho len si mu to tak napísal že takmer urcite nedostanes infarkt že si teraz ten tipek bude mysliet že infarkt urcite nedostane a bude nadalej pokusat osud až sa mu to stane raz osudnym , preto to treba uviest na pravu mieru
@stalingrad1000 . To vznikne uz skor preto, lebo pri vysokom tepe ti uz srdce takmer krv necerpa len fibriluje. Keby ti cerpalo nomrlane, nema preco zhustnut krv... a neviem, preco by malo byt maximum
okrem iného, pri infarkte väčšinou vystreľuje bolesť do ľavej ruky (tak to spoznajú fajčiari, pretože oni tú bolesť na hrudi až tak necítia), takže aj podľa toho budeš vedieť
Ja som meral tlak vtedy keď som si ľahol do vane a pustil si dosť horúcu vodu, úplne po krk keď sa mi dostalo voda úplne po krk a zakryla celý hrudník aj nohy to som bol v tej vode už zhruba 25 minútach v tej dobe mi začalo brnieť v nohách a začal som sa potiť ako keby mi niekto vyčerpával tekutiny cez pokožku. Po ďalších niekoľkých minútach som nohami ledva mohol hýbať. žily na rukách lýtkach navreté ako tesne po tréningu s činkami.
Najšialenejšia vec akú som v živote urobil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
To pravda nie je infarkt môžeš dostať napríklad ak máš krvnú zrazeninu čiže ak sa ti nadmerne zráža krv a to sa dá docieliť aj umelo
@limetkajaja pri fyzickej zatazi je vyssi tlak, pri silovych sportoch moze byt aj cez 400
Cez 400 tak to mi ukáž, to chcem vidieť 400 na 200/220
(nijak, v tvojom veku pokym nemas nejaku vrodenu vadu, infarkt nedostanes takmer urcite.)
v tomto nemas vobec pravdu , infarkt moze dostat aj 15 rocny chlapec , nehovor mi že si nečítal nikdy spravy kde mlady chlapec alebo dievca dostalo trebars z energetakov infarkt .
Infarkt može dostat aj pokial nema upchate cievy a to tak že sa unho objavia tažké arytmie(abnormalne rychly pulz ) ktore mu mozu sposobit krvnu zrazeninu , a može mat kludne normalnu zrazanlivost krvi to nič nemeni na fakte .
infarkt sa dá dostat tak že trebars pocas velkych horucav nebudes pit vodu ale das si namiesto toho energetak a pojdes sportovat , vznikne ti tazka arytmie (abnormalne rychly pulz )
srdce ti bude strasne rychlo cerpat krv a ta krv sa bude zrazat a z toho ti vznikne krvna zrazenina ktora ti upcha cievu a mas ibfarkt na svete
@stalingrad1000 jezis ja som nenapisal, ze to nie je nemozne ale zriedkave velmi(statisticky) a vy sa pustite jak psy. Co ja mam byt jak kokot a zacat slovickarit napr. tam vyssie, ze to je akutnym upchatim a nie len ucphatim a take picoviny.
Najšialenejšia vec akú som v živote urobil.