mám za sebou 4 skúšky, 3 som spravila v pohode, ale dnes mi to nejak moc nešlo, teda ja si myslím, že som to nedala na tých 70%, čo ma dosť štve, ale tak uvidíme no, nechce sa mi ísť na ďalší termín... no a ešte ma čakajú 3 z toho jednu určite nedám, len pán docent je dement, ale šak čo mám tri pokusy ne a tak a ty ako?
tri mám hotové z decembra, teraz v piatok mám psycholu (tú by som mala dať), potom o týždeň základy jazykovedy (z ktorých mi je do do revu už od septembra), o ďalší týždeň všeobecnú biolu (tú dúfam dám,keďže zápočty dopadli celkom fajn) a posledný týždeň teóriu literatúry (na tú ešte ani neviem či idem, lebo výsledky zo zápočtu budú tri dni pred skúškou)
5 mam za sebou, tri uspesne, 2 opravujem a okrem toho ma cakaju este 2, cize dost nahovno, ale mozem to uz kaslat, nakolko som jednu skusku urcite nenapisala na Fx, ktore som dostala ale co uz, pani vyucena pedagogicka si musi cosi dokazovat ale hodnotim to asi ako najhorsie skuskove ake som zazila, nakolko sa mi uz vobec nechce a 7 skusok je vela aj na kona
2 za mnou, 3 ma cakaju.. a ak by sa vsetko podarilo tak, ako mam naplanovane, mala by som aj 2 tyzdne prazdnin... ale ako sa poznam, tak 12.2. budem este cakat na vyhodnotenie
3 mám za sebou (a je to prvý krát čo mám za sebou tri Ačka, jeeej), dnes som zrovna písala jadrovú bezpečnosť, čo dúfam že už mám tiež za sebou, ešte o týždeň jedna ľahká o subkultúrach mládeže na ktorú môžem a nemusím ísť, a potom eh...22ho štátnice. držte palce
hroznee... pri predstave že zajtra mam posledny den na učenie pred skuškou z algebry:/ a inak mam 6 predmetov a 7 skúšok... 7,11,13,15,18,20... ale rozmyslam ze tu skusku 15 by som si prehodila na 22.. dost debilne terminy nam dali všetko pokope
môj plán na skúškové je nájsť si prácu, bo ešte nemám za sebou ani jednu skúšku a neviem či v blízkej dobe vôbec budem nejakú mať (ale tak snažím sa stále, len som max.demotivovaná )
mam 6 predmetov tento semester
anglicky jazyk, cvika z virologie a seminar ku bakalarke mam za sebou, dnes som mala jednu skusku a este ma cakaju dve (12.1 a 19.1) pričom 19.1 mam asi najtazsiu a skor ca ucim to, ako to na toho 12steho . A zatial mam Acka, ale urcite v tom nebudem pokračovať .
@tangerina ked zistis ake su pracovne ponuky, s platom 500e, tak ver mi že hned dostanes motivaciu na učenie ja som na tom tiez hrozne zle bola a aj som, len teraz sa uz aspon trosku ucim... ale toto ma celkom motivuje vždy
6 skúšok, 2 napísané čo som odprokrastinoval ale neboli nejak ťažke našťastie, učenie bolo asi také, že keď už som začínal, skončil som na 2 hodiny v ikey a ležal tam v nejakej zariadenej izbe, úplne odveci ale lepšie ako učenie
@3kurt21 ja chodím na druhú najlepšiu vysokú školu na Slovensku a mám za sebou všetky úspešne za sebou 5+1 ku 9.januáru ja som zase nemal Vianoce a ani Silvestra. Teda snažil som sa makať. Aj preto mám zimný semester radšej ako letný
4 mám za sebou, 2 pred sebou... ale keby sa ma túto otázku niekto opýta ešte včera ráno tak odpoviem že super, všetko zvládam v pohodičke, ale po mojej včerajšej opovedi sa radšej nevyjadrujem...cítim sa zahanbene a vyčítam si každú jednu vypovedanú vetu na včerajšej skúške
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Čiže som celkom spokojný
anglicky jazyk, cvika z virologie a seminar ku bakalarke mam za sebou, dnes som mala jednu skusku a este ma cakaju dve (12.1 a 19.1) pričom 19.1 mam asi najtazsiu a skor ca ucim to, ako to na toho 12steho . A zatial mam Acka, ale urcite v tom nebudem pokračovať .
začínam 15.1 Učím sa na ňu už 5 týždeň v kuse a mierne mi z toho už hrabe Ale stále štúdium milujem
ja chodím na veterinu a veru, chce sa mi plakať...