Zdravím . Od včera som prvák na strednej škole , ale zistil som , že to nie je nič pre mňa . Chcel by som prestúpiť na inú SŠ , ešte teraz. Má s tým niekto skúsenosti ? Vopred Ďakujem
proste povieš doma, pojdeš za riaditeľom na škole na ktorej si teraz povieš mu čo a ako, rodičia prídu podpísať papier vyberieš si druhú školu a tam pôjdeš za riaditeľom ... ale pozor, keď by si šiel zo sš na gymko neviem či by si nerobil rozdielove skušky ..
najprv musíš zistiť, či na škole kam chceš prestúpiť majú voľné miesto. Ak hej, tak sa to vybavuje cez riaditeľa/triednu... myslím, že prestupové, ak prestúpiš teraz robiť nebudeš.. len ak by si prestupoval na polroku. Tam sa robia prestupové s predmetov, ktoré by ti chýbali @phillipoo
Pokial viem do 15teho sa dá prestúpiť ak nájdeš školu kde sú voľné miesta ( pôjdeš sa popýtať ak ťa zoberú ) ........ z tvojej strednej terajšej zoberieš zápisný a padáš ...
Preboha si tam druhý deň a pochybujem, že si spoznal všetkých učiteľov a žiakov na 100%. Veci nie sú také ako sa na prvý pohľad zdajú. Počkaj ešte dva dni, poriadne si to rozmysli a potom to rieš s rodičmi.
Pozri, kebyže ja súdim podľa prvého dňa na gymku, tak si dám guľku do hlavy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Choď za svojou triednou prípadne zástupkyňou a ony to už vyriešia. Dá sa prestupovať medzi školami.
proste povieš doma, pojdeš za riaditeľom na škole na ktorej si teraz povieš mu čo a ako, rodičia prídu podpísať papier vyberieš si druhú školu a tam pôjdeš za riaditeľom ... ale pozor, keď by si šiel zo sš na gymko neviem či by si nerobil rozdielove skušky ..
to už neviem
Pozri, kebyže ja súdim podľa prvého dňa na gymku, tak si dám guľku do hlavy.