no.... takže tak je to že práve teraz som sa učila štvrtú maturitnú otázku z podnikovej ekonomiky. vlastne u nás profáci s tým viac stresujú ako my žiaci. ja stresujem len z sloviny. fakt neviem doteraz nič. a to už sme prešli 7 maturitných otázok. a zase najlepšie je to z neminy. tam nám profka povie že tá a tá otázka a skúšam vtedy a vtedy a buď vieš alebo nevieš ale je to v pohode. len či ja zmaturujem
My sme sa pred maturitou v škole vôbec na maturity neučili...pretože sme na každom predmete preberali ďalej(dokonca aj na seminároch) a na to im čas nezostával takže sme sa učili len doma...
Z angličtiny opakujeme maturitné témy, po každých troch máme písomku... Z ekonomiky dostávame tematické celky na zopakovanie a následne z nich píšeme písomku... Z každého predmetu preberáme nové učivá... Aj keď teraz sme mali mesiac voľnejší - 2 týždne prax, potom týždeň pred stužkovou a týždeň po stužkovej...
Inak sa to u nás veľmi nerieši, maturitné otázky nedostaneme... Budeme radi, ak nám povedia aspoň témy
LUDIA POMOOC ....BOZE TOTI UCITELIA SU KRETENI ....CO MAM ROBIT?....MI DALI ZE MAM AJ DOBROVOLNY PREDMET INFORMATIKU PRICOM JU NEMAM LEN ONI MI DALI STARU PRIHLASKU MOJU POSLALI UZ AJ NA MINISTERSTVO ZE MAM AJ DOBROVOLNY INFORMU ....MYSLITE ZE SA TO ESTE DA ZRUSIT???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
zo sj a bio mame otazky
z ang mame tematicke okruhy
a z chemie nam nedali nic
a slovencinu mame zopakovanu 1 + 2 + 3 rocnik a nasa profka nam oznamila ze do decembra budeme mat prebrate vsetko na maturu
P.S. v tom lepsom pripade.
dejak - ani neberieme, ani neopakujeme, ucitelka na nas kasle, my kasleme na ucitelku
anglina - daco berieme, nic neviem , ucitelka sa sice snazi, no nic nevie, tak na nu kasleme
nos-ka - ucime sa poctivo, ale neopakujeme este, profak povedal, ze nam da podotazky, az neskor, aby sme ostatne ucivo neflakali
informa - opakujeme, ale nie len otazky, vsetko
je nejaký normálny odbor, kam by som mohla ísť študovať s týmito predmetmi okrem práva? poraďte zúfalcovi
anglina - už od tretiaku preberáme od prvej po siedmu tému podľa mňa ďalej ani nepôjdeme
odborné - tam je to problém lebo je toho veľa strašne moc okruhov + výkony v nemocnici je to skôr o náhode ako učení
Takže je to bieda a zatiaľ sa moc nehýbeme z miesta
Inak sa to u nás veľmi nerieši, maturitné otázky nedostaneme... Budeme radi, ak nám povedia aspoň témy