Dnes som dostal päťku zo sloviny, lebo sme mali domácu úlohu (ešte na včera) a dala mám šancu to opravit. Na som to neurobil a smarila mi päťku. A teraz neviem ako to oznámiť mame
a nemôžeš si to opraviť dáko? veď teraz začal nový polrok, nie? sprav všetko pre to aby si dostala lepšiu známku a potom povedz mame, že aha mama, toto sa mi stalo ale spravil som toto aby som to napravil. hm?
TY: "mami, vyspal som sa s kamoškou a ona je teraz tehotná"
MAMA: "Ty kretén! AKO SOM TA TO VYCHOVALA!! VYPADNI Z MOJHO DOMU!!!!"
TY: "klud mami, srandujem, len som dostal pätku so slovenčiny"
MAMA: "ufff máš šťastie"
Záleží od toho, ako často päťky dostávaš, ale podľa tohto fóra asi zriedkavo. No, tak jej proste povedz že máš päťku, ale sľúb, že si to opravíš (a to aj naozaj urob, inak stratíš jej dôveru). To sa proste stane.
@mamutsk Ten @12 nie je zlý nápad, ale podľa mňa to pôsobí takým, no skoro až drzým dojmom, neviem prečo. Povedz jej to rovno, ako si navrhol v @10. Bude sa hnevať, ale treba to vyriešiť. Lepšie ako by potom mala ísť na rodičovské a zistiť, že si jej to zamlčal. Komunikácia je dôležitá Ale hlavne sa nevyhováraj, že si zabudol, že učiteľka je zlá atď. Buď úprimný, za pár rokov už budeš päťky dostávať zrejme častejšie. Potom sa budeš smiať nad tým, ako si sa bál pre jednu zlú známku sa doma ukázať
ja viem ze nie je, ja to tak robim bezne
alebo som mala este "cooo ale ved ja som ti o tej znamke hovorilaaaa." - to ked sa to stihli dozvediet z netu skor, nez odomna
proste sa postav problémom čo si si narobil čelom a vyrieš ich
žiadny obchádzanie problémov keď to nejde a zbytočne špekuluješ, keď s tým nevieš vyje**ť vyj**e to s tebou spätne a viac
normalne jej to oznam, co si myslis, ze nasi rodicia boli aki? kazdy robi chyby, je to len znamka, ach, som rad, ze toto uz nemusim riesit, aj ked by som sa niekedy vratil do tych detskych casov, co som navyvadzal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
MAMA: "Ty kretén! AKO SOM TA TO VYCHOVALA!! VYPADNI Z MOJHO DOMU!!!!"
TY: "klud mami, srandujem, len som dostal pätku so slovenčiny"
MAMA: "ufff máš šťastie"
Dostal som 5 zo slovenčiny.
Ale ako ju poznám tak začne kričať a to už je potom koniec so mnou
alebo som mala este "cooo ale ved ja som ti o tej znamke hovorilaaaa." - to ked sa to stihli dozvediet z netu skor, nez odomna
žiadny obchádzanie problémov keď to nejde a zbytočne špekuluješ, keď s tým nevieš vyje**ť vyj**e to s tebou spätne a viac
"Ježiši kriste, ty fľandra a s kým?"
"Ale nie, len som dostala päťku zo sloviny"
"Uf, ešteže tak"