..jedz striedmejšie...pridaj si do jedalnička veľa zeleniny...maj dostatok pohybu- chod si zabehať, bicykluj, korčuluj..alebo chod plávať ked je teraz tak teplo....aspon minimalne 5 krát do tyzdna...nejedz sladkosti...pi vela H2O...
Nehádajte sa vy dvaja! Každopádne obmedz sladkosti, pravidelne papaj, nevynechávaj raňajky, nepapaj tesne pred spaním, vyhoď si z hlavy kofolu a podobné veci, pi hlavne čistú vodu a čaje (no dobre, jedna kofola za týždeň neuškodí, poprípade dve, keď je to leto) A pi VEĽA lebo aj je leto, aj musíš športovať No a skú si vyberať zravší variant, napr. celozrnné pečivo namiesto bieleho. No a potom športuj Behaj, skáč, hraj s kamarátmi futbal, choď vonku behať s havkom, čo len chceš Môžeš aj doma pomáhať, pri niektorých domácich prácach sa fajne chudne, napr. kopanie alebo podobne A pravdaže športuj koľko sa len dá Ale snaž si to spraviť ako zábavu, nie len ako chudnutie Bude ťa to viac baviť a pôjde to ľahšie Keď dostaneš depku a budeš chcieť všetko v okolí zjesť, pomysli na to, čo už si všetko pre to spravil, že to predsa nemôžeš len tak zahodiť! A daj si nejaký cieľ, ktorý chceš dosiahnuť Pôjde to ľahšie Áno a váž sa, keď pôjde váha dolu, budeš veľmi rád A keď sa náhodou dvihne, aspoň ťa to vyburcuje Držím palce a uži si leto
@killerko006 zmen zivotny styl, ak budes drzat dietu mesiac a potom budes zrat tak isto, tak sa nic nezmeni a nabehnes na to iste ... ako hovoria ludia vyssie, ovocie doobeda, poobede zelenina, ziadne masstne tazke jedla, a ak cokolada tak doobeda... vsetkeho s mierou ... a pohyb.. inak vsetko je skor o strave ako o pohybe
@killerko006 kľudne napíš Ja som síce nikdy nechudla, vždy som bola extrémne chudá Ale mamina schudla veľa a teraz doma žijeme zdravo a jej prednášky o jedení mám stále dokola, takže čo to viem A alysia má pravdu 70%je to o strave No a to pochopiteľne, keď začneš zase veľa papať, zas priberieš
@turgon hlupost nesuhlasim ze nema jest meso mozno vyprazane,tie rizky a gebudziny v mekdonalde abo co to je fast fodi..jec meso ale normalne na vode,teflonovej panvici nicim ho neobaluj ziadnim maslom atd..
Ahojte checla by som sa oyptat cez zimu som chudla a trvalo mi to 4 mesiace kym som schudla zo 64kil na 57 ... bohuzial som sa znovu rozpapkala a znova zacinam vazit 58-59 kil a zvecilo sa mi brucho .. ako sa mam zbavit tuku na bruchu ja cvicim vsetko len asi vela papam .. lebo ja som trenova a neviem ako sa mam zbait brucha poradtela kickbox a ja chodivam behat ked sa mi ce ale inac skoro kazdy den niekedy jeden dva dni alebo ked som chora necvicim ale robim brusaky s cinkami skacem kliky na kolecku a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
dostatok pohybu- ok
H2O stale
plavanie-idem na dovolenku, takze tiez ok
@1
@polino sorry že som použil tvoju adresu
a hej, kludne mozeme pokecat