Fakt, prosíim jak mám simulovať teplotu? Zajtra fakt nemôžem ísť do školy ale viem že fotríkovci povedia že sú to fakt na piču dôvody... A hlavne manka je zdravotná sestrička, prosím máte nejaké dobré tipy na simuláciu choroby na jeden deň??
simulovat je tazke radsej sa sama nakaz nech na druhy den si chora naozaj, co ja viem vypi strasne studenu vodu, osprchuj sa studenou vodou a chod von ked je zima , zjedz nieco pokazene, nieco co by ti urobilo zle...
večer keď pojdeš spať tak sa rob že ti je zle a naber si flašku vody.. a predtým ako pojdu vaši tiež spať choď na vecko aj s flaškou a vylej ju do záchoda akoby si vracala.. a nezabudni popri tom vydávať zvuky akoby si grcala
neviem neviem.. u mňa je to proste tak že keď sa raz už tak začnem tváriť ptm mi je naozaj niečo a je to asi tým že verím v tom že je všetko na psychike takže silno v tom ver čo hovoríš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale osobne, ja som velmi malo meskal, lebo som nerad dopisoval ucivo
no nic..
nemozes zaspat?
bud dlho do noci hore a zaspis
buď si tú chorobu vsugeruj, alebo sa nejeb s takýmito blbosťami a proste povedz že je ti zle od žalúdka!
Lebo som vyrusovala na hodine s tým kašľom, a tak som 3.tyzdne bola doma...!!!!...