Ja som mala niečo podobné lebo ma bratia celý život bili a tak som si vytvorila reflex, že keď sa niečo rýchlo blíži k mojej tvári tak automaticky zdvihnem ruky, alebo udriem naspäť keď ma niekto udrie. Už to ustupuje, vzhľadom na to že ma bratia nechali tak.
Netuším čo pre to môžeš urobiť ale povedala by som že:
-môžeš to trénovať napr. ako v @16 (aj keď tým sa ti zlepší skôr koordinácia a reakcie pri očakávaných situáciách)
-môžeš niekoho poprosiť aby na teba sem tam nečakane zaútočil (napr. súrodenca)
-môžeš sa zapísať na bojové športy, iné športy, alebo sa sem-tam s niekým pobiť (napr. s kamarátom)
-nauč sa vnímať aj okolitý priestor bez toho aby si stratil sústredenosť
-daj na inštinkty (veď vďaka nim sme prežili až doteraz)
-daj sa k vojakom (tí to majú nacvičené)
-hraj bojové hry ako Counter strike a podobné (ale nie, že sa staneš gamblerom!)
@marjy77 ďakujem ale na pc nechodievam ale rozmýšľam že by som zasa chodil na ping pong co mi podľa mňa pomôže pretože je to dosť rýchla hra a treba tam mať dáke tie reflexy takže asi tak keď na teba letí loptička a ty to musíš odraziť spät a takto. Čo myslíš?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
prejdi na raw food a budeš mať taký vycibrený nos že budeš mať chuť zomrieť
@relieforsaddist nemozes xdd
A s tou skakalkou... No co ja viem... Podla mna iba ked ju budes prudko hadzat, ale asi skor nie podla mna
jednoducho trenuj....
» dagobah.net/flash/Cursor_In...
hodina cs:go denne na death-matchi a budeš jak Čak Noris
Netuším čo pre to môžeš urobiť ale povedala by som že:
-môžeš to trénovať napr. ako v @16 (aj keď tým sa ti zlepší skôr koordinácia a reakcie pri očakávaných situáciách)
-môžeš niekoho poprosiť aby na teba sem tam nečakane zaútočil (napr. súrodenca)
-môžeš sa zapísať na bojové športy, iné športy, alebo sa sem-tam s niekým pobiť (napr. s kamarátom)
-nauč sa vnímať aj okolitý priestor bez toho aby si stratil sústredenosť
-daj na inštinkty (veď vďaka nim sme prežili až doteraz)
-daj sa k vojakom (tí to majú nacvičené)
-hraj bojové hry ako Counter strike a podobné (ale nie, že sa staneš gamblerom!)