Po veľmi dlhom čase som zapol televíziu s tým, že sa aspoň pozriem na čom tento národ kultúrne žije. Po 3 minutach sledovania markizy s touto "veľmi úspešnou šou" Farma som dospel k veľmi jednoduchej otázke a preto sa pýtam: (koment)
Keď som bol ešte na základke a asi prvý rok strednej som to zvykol pozerať, lebo som bol ešte v tom veku, kedy ma takéto veci bavilo pozerať.. proste začalo to vyvoleními a potom každý rok, keď išla nejaká reality show, tak som to kukal Teraz mi Farma príde stupídna, ale viem si živo predstaviť, že po vysokej, keď budem mať robotu a už budem v tom monotónnom živote a potom v dôchodkovom veku, tak niečo ako Farma poskytne celkom peknú zábavu. Aj keď by som to teraz nebol schopný pozerať, sú proste veky alebo fázy života, kedy človek pozerá takéto .. veci
Pride mi to ako stupidnost a sprostost. Ale ako clovek, co povazuje Scary movie za vtipnu komediu, nemam pravo akosi hodnotit mentalny stav tych co to pozeraju.
Ale vadi mi na tomto type relacii, ze sa tam casto zneuziva ludska hlupost pre sledovanost. Ze sa tam ludia ponizuju, ze z nizsej inteligencie realnych osob sa stava vlastne zabavny artikel. Je to pre mna dost nechutne a vracia nas to spolocensky niekde do stredoveku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale vadi mi na tomto type relacii, ze sa tam casto zneuziva ludska hlupost pre sledovanost. Ze sa tam ludia ponizuju, ze z nizsej inteligencie realnych osob sa stava vlastne zabavny artikel. Je to pre mna dost nechutne a vracia nas to spolocensky niekde do stredoveku.