Máte, alebo mali ste už niekedy taký problém, že proste ste si niečo nahovárali a potom ste nevedeli, či je to pravda a či výmysel? No dobre, zoberme napríklad, že ma niečo bolí, ale keďže na to stále myslím, nedokážem zistiť, či ma to ešte vážne bolí ale
no neviem síce o čom hovoríš ty...ale napríklad ja som si všimol, že keď som chorý a myslím na to, že kašlem, tak furt kašlem...no keď ma nachvíľu niečo veľmi zaujme, že zabudnem na ten kašeľ a venujem sa tomu tak po chvíli si uvedomim, že celý čas ma na kašel nedusilo...a v tom to zachvíľku príde
ma to nieco do seba.....ked si poviem rano, ked zobudim, ze budem mat super kamaratsku naladu, tak nemam problem s ludmi, dokonca aj cudzi ludia na ulici sa na mna usmievaju, predavacky su zrazu milsie...ale ked idem von so zlou naladou alebo si to aspon myslim, tak akoby cely svet bol ku mne chladny a bezcitny...len blbe na tom je, ze si to niekedy musim fakt nahovarat, ale vacsinou to funguje
@dandybrendy mozog je velmi ale velmi mocny a kto ho dokaze oklamat alebo lepsie vyuzivat, tak ma vyhrane. Napriklad aj obycajne placebo moze byt ucinejsi liek ako ten najlepsi liek na svete... Bolest sa da pretrpiet v bolestiach, alebo pouzijes tabletku od bolesti, alebo nahovoris svoj mozog ze ta to vobec neboli a nebude, budes to maximalne len citit ale ziadna bolest. taketo nieco si myslela?
@dandybrendy je to jednoduche, ked clovek je, musi mysliet na jedenie. ked clovek spi musi mysliet na spanie. ked clovek pracuje musim mysliet na pracu. s tym dokazes ovladat svoj mozog z casti. alebo aspon zaciatky ono to je tak jednoduche ked to citas a pritom to nikto nikdy nerobi....
bude to trochu odveci ale snáď v tom nájdeš to, čo som chcela naznačiť-dnes v noci sa mi stalo, že ma bolel zub, ale na mieste, kde som si bola istá, že ma nemá prečo bolieť, tak som si vravela, že je to určite len sen...prebudila som sa a bolesť zmizla...
je to všetko v hlave..nahováraním si, že ťa niečo bolí si tú bolesť strašne ľahko vieš privodiť a zas naopak, keď tam nie je objektívna príčina(napr. zápal ) ľahko sa jej zbaviť...
@mefistofel máš pravdu, keď sa nad tým tak zamyslím, tak už len keď jem, zvyčajne robím popritom ešte všeličo iné- čítam, myslím na školu, pozerám telku...
@catmartina ono byva aj to, ze ked ta boli v lavo dole zub, tak mas v skutocnosti kaz v pravo hore(len priklad) alebo podobne tie nervy a bolest zubou je tam zvlastne prepojena.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@mefistofel áno, áno, niečo takéto, lenže u mňa je to presne opačne... mne sa to naozaj zlepšilo, no myslením si to znovu privolávam...
je to všetko v hlave..nahováraním si, že ťa niečo bolí si tú bolesť strašne ľahko vieš privodiť a zas naopak, keď tam nie je objektívna príčina(napr. zápal ) ľahko sa jej zbaviť...
veľa ľudí máva zlé sny o zuboch...