@1 ja som bola na japonskej manikúre pokiaľ mi celý nechet neodrástol tak som ich mala celkom pevné ...ale inak ti neviem poradiť :/ ale mám s tým aj ja problém :/
v prvom rade keď sa začneš o ne starať tak yby mlis epvnieť... ja som ich mávala strašne lámavé.. ubehola asi rok a sú pevné...a mám 3 esiace v kuse dlhé nechty
Neviem na akom princípe funguje spevňovací lak, ale ak je to iba "fyzické" spevnenie, tak to asi nemá dlhodobý význam, nie? Ja sa do toho nevyznám, ale prebehni google, určite tam je mnoho rád, mnoho masiek a podobných vecí. Treba zistiť, ktoré vitamíny by ti mohli potenciálne chýbať a riešiť to takto. Potom žiaden spevňovací lak potrebovať nebudeš. Mám pocit, že veľa robí strava. A olivový olej je tuším na ne fajn. Zinok... Hľadaj, určite toho nájdeš mnoho.
@emilywolf tak to je asi individuálne predtým som mala aj "urýchľovač rastu" z Oriflame-u a po ňom mi tiež dosť spevneli...to už ani neviem či je ešte v predaji
Ja som mala strašne štiepivé nechty a preto mi nikdy nevydržali dlhé Ale odkedy si ich pravidelne lakujem (obyčajným lakom) su pevnejšie a moje pazuriky sa nelámu Takže možno ti bude stačiť tak ako u mňa mať stále nalakované nechty. Ja si na nich vytváram rozne kvety, ornamenty a frky ale postačí ti aj dvojitá vrstva priesvitného laku. A dbaj o to aby si si nenanášala lak na staru vrtsvu, ale dokladne si ich vždy odlakuj a neviem momentálne kde som ho zohnala ale kamilkový odlakovač nechty nezaťažuje a dokonca ich vyživuje a vonia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov